Skocz do zawartości

Czy wygląd strony wpływa na pozycjonowanie?

amell

Rekomendowane odpowiedzi

Kolego, to tak jakbyś napisał że ładniejsze auta są lepsze bo jeżdżą szybciej :).

Kolego , to tak jakbyś napisał, że kształt karoserii nie ma wpływu na aerodynamikę a co za tym idzie na prędkość :D

PS

wyglądu nie oceniasz tylko w/g kryteriów ładny/brzydki bo to są rzeczy subiektywne ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ma wpływ, chociażby taki, że postawisz najbadziewniejszy standardowy szablon to pracownika może stronka zaciekawić bardziej niż powinna normalnie. O wiele ciężej taką stronę utrzymać w top niż tą "ładną" na ciężkie frazy, to akurat może moje zdanie, niemniej jednak sprawdzone.

Nie liczy się wygląd tylko treść i linki. Jeśli content na stronie będzie wartościowy to ludzie będą wchodzić na nią z zainteresowaniem a nawet będą linkować do niej. Treść można wzbogacić o  własne zdjęcia lub grafiki.
Przykład: https://goo.gl/RWCoqo    :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności