Skocz do zawartości

www.job4young.pl - prosze uprzejmie o opinie

job4young

Rekomendowane odpowiedzi

co do orientowania sie gdzie sa wyniki wyszukiwania ofert to ciekawostki mowisz skoro system automatycznie cie przenosi w dol strony centralnie na oferty

A na jakim dużym i z jaką rozdzielczością ogladasz?

Bo mnie nigdzie nie przenosiło, cały czas mam pełną stronę wyświetlaną.

"I na dodatek każesz mi klikać raz jeszcze by się pojawiło nowe okno ze szczegółami."

a niby jak czlowiek ma zobaczyc oferte ?? telepatia ?? niewiem o co ci chodzilo w tym miejscu

Chodzi o to że kliknia jest dużo. Jeśli twierdzisz, że raptem 2 to chyba tylko dla osób znających już serwis.

Dla mnie jako że widziałem go pierwszy raz za dużo klikania.

dalej wyszukiwarka jest rozbudowana no przyznam iz taki byl moj zamiar poczatkowy po co robic portal taki jak inne??

Pytanie czy założenie jest słuszne. Według mnie niekoniecznie rozbudowana wyszukiwarka musi ułatwioać życie.

po pierwsze podkatergie w katergiach glownych (specjalnie jezeli chodzi o inz) daja duze pole do popisu portalowi gdyz majac tylko glowna kategorie inzynierowie i w niej 5000 ofert to masz sie modlic aby gdzies tam byla oferta dla inz. srodowiska i jeszcze nie przeterminowana:)

Przeprowadz test:

- wybierz inżynierowie...

- wybierz inżynierowie środowiska...

co pojawia ci się w tabeli kategorii? wracasz do kategorii głównych.

Jeśli dodatkowo nie zauważyłeś że coś cię przeniosło niżej (tak jak w moim przypadku kilkukrotnie) to zaczynasz się gubić. Znasz serwis dobrze wiec nie masz kłopotu z jego obsługą. Posadz kilka osób, które go nigdy nie widziały, na różnych przeglądarkach, na różnych monitorach. Przekonasz się że wcale to nie jest takie proste coś tam znaleźć.

nawigacja jest wyjatkowo na wysokim poziomie (opinia osob trzecich) 2klikniecia i masz oferty mozesz sobie posegregowac wedlug wybranych tematow (zarobki, data, miejsce pracy, chetnych na dane miejsce)

niewiem skad u ciebie tyle pesymistycznych wypowiedzi ale jak najbardziej za nie dziekuje!!!

Z segregowaniem ofert się zgadzam. Tu masz + . Ale chcialeś uwagi krytyczne a nie pochwały :shout:

Czy nie kombinowałes z innym układem modulów?

Czy nie czytelniej byłoby gdyby wyszukiwarka zajmowała nieco mniej miejsca, na miejscy kategorii wyświetlały się wyniki, a pod mniejszą wyszukiwerką kategorie?

No i jak już wejdę do podkategorii to niech nie przenosi na listę głównych kategorii.

a... to nie pesymistyczne wypowiedzi tylko obserwacje z kilkuminutowego przeglądania strony ;)

Pozdrawiam

Paweł

ten znak wodny jest widoczny przynajmniej na dobrym crt jaki mam w biurze.

wg mnie cała góra jest do przeróbki - za mała wysokość grafiki górnej - wogóle nie widoczna i mało wyrazista. na 19 calowym wygląda kiepsko.

pomyślałbym nad lepszym tytułem zakładki "czarny rynek" bo automatycznie generuje u mnie negatywne emocje

Agencja Interaktywna Kraków .

Polecam maszyny budowlane, jeśli potrzebujesz zagęszczarki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności