Skocz do zawartości

losowo przydzielane filtry?

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Pozycjonuję stronę po dwóch frazach. Frazy te to nazwa firmy, nazwa z niczym się nie kojarząca, mało popularna więc fraza banalna. Przykładowo nazwa ta to :

WT MAX (nazwa prawdziwa podobnie trudna)

Z uwagi na to ich nazwę internauci mogą wpisywać jako: WT Max oraz pisane razem WTMAX wrzuciłem po anchorze na dwa te same katalogi, ponadto dopaliłem linkujem, dałem na frazy po tyle samo punktów.

Jedna fraza po kilku dniach pojawiła się na na 1 pozycji , druga złapała filtr ;)

Możecie mi to jakoś wyjaśnić? Dlaczego podpadłem z jedną frazą a z drugą nie? ;)

Pewnie za kilka dnie sie pojawi :D Tez mialem taka systulacje strona pokawila sie zniknela na zagranicznych DC byla dosc wysoko potem zniknela ze wszystkich DC i po tygodniu wrocila na pozycje wyzsze niz uprzednia. Jak dlamnie to za szybko na filtr moze poprostu FB nie zadialal jak mowisz sam ze slaba konkurencja ;)

mrtn spokojnie ;) to strona klienta który nie zapłacił , tzn kopia jego strony na republice +opis jego nieuczciwości i pozycjonowanie po nazwie jego firmy. Dlatego poszedłem ,,po bandzie" i od razu dowaliłem system ;) Juz w końcu troche to forum czytam i nie pozwoiłbym sobie na takie faux pas :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności