Skocz do zawartości

Konsultacje, analiza serwisu, konkurencji - SEO, PPC.

gart

Rekomendowane odpowiedzi

Cel:

Konsultacje i analiza angielskojezycznej strony pod wzgledem SEO. W tym rowniez optymalizacja programow PPC (adwords, overture) oraz porady na temat budowy wlasnego zaplecza.

Budzet: $1,000.

Plan pracy/placy:

1. Zainteresowanych prosze o kontakt na pw. Oczywiscie z opisem doswiadczenia .

2. Ogloszenie aktualne do 15/08, wtedy wybiore dwie osoby, ktore wydadza mi sie najbardziej odpowiednie.

3. Place kazdej z nich po $250

4. Udostepniam obu dane: logi, staty, konta do reklam PPC (dostep oczywiscie tylko tymczasowy). Jestem dostepny codziennie od 15 do 23 czasu CET i wtedy moge odpowiadac na jakies pytania dot. serwisu. Nie wiem ile moze zejsc analiza danych i wyciagniecie jakichs wnioskow, wiec nie narzucam tu z gory okreslonego czasu.

5. Kontakt ze mna (gg, skype, mail, phone - preferowalbym skype) i rozmowa o tym co mozna zrobic, co poprawic, z czego zrezygnowac itp. oraz ocena skutecznosci moich wlasnych pomyslow. Maksymalnie 5h. rozlozone najlepiej na kilka razy popoludniami.

6. Potrzebuje wlasciwie tylko jednej osoby, wiec lepsza wspolpaca rowna sie dalszej wspolpracy. Do wydania zostaje $500, ktore wyplacam z gory jednej z osob i w zamian oczekuje dalszych wskazowek (czas maksimum to 10h).

7. Jesli zmiany zaczna przynosic oczekiwane efekty (wiem, ze potrzeba na to czasu) niewatpliwie bede chcial przedluzyc wspolprace.

Zdaje sobie sprawe z tego, ze w cenie jest 'haczyk', ktory nie uwzglednia oplaty za czas spedzony nad analiza danych. Jednak osoba, ktorej poszukuje nie bedzie maila za zadanie wykonywania wlasnorecznie zadnych zmian w kodzie strony, skryptach, domenach, serwerach, linkach itp itd lecz jedynie udzielenie wskazowek jakich zmian nalezy dokonac. Stad tez nie wydaje mi sie, ze bedzie o czym rozmawiac przez 20h i czasu tego prawdopodobnie nie wykorzystam do konca.

to sie rozpisalem ;)

zastrzegam sobie odpowiadanie tylko do wybranych osob

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności