Skocz do zawartości

Pozycjonowanie na kilkadziesiat fraz

Rekomendowane odpowiedzi

Na spamowaniu katalogow i innych stron mozna daleko zajsc nawet na najtrudniejsze frazy.

nie zgodzę sie z Tobą Brad, katalogi mają już coraz mniejsze znaczenie. Oczywiście też kwestią pozostaje to co dla Ciebie oznaczają trudne frazy.

pozdrawiam

Brad: zgadzam się w 100%. Ostatnio pojechałem spamem i podpiąłem sobie jeszcze do Linkme jedną stronkę, żeby zniwelować działanie tego systemu powiem, że jest ustawione 1 link dziennie w dodawaniu, a do top 10 pod bardzo popularne hasło dostałem się w 10 dni ;)

lolki: jak ktoś nie umie, to nie spamuje :)

Na spamowaniu katalogów i innych stron mozna daleko zajsc nawet na najtrudniejsze frazy.

Nie można z jednej prostej przyczyny - google cofie bazy -> strona skacze -> klient dostaje nerwicy bo traci pieniądze -> jest średnio zadowolony z usług. Później są w odpowiednim dziale wątki na setki stron, że komuś cośtam skacze, spada, wypada, opada, co zrobić, jak naprawić bo sie wyideksowało itp.

Nie pisz takich rzeczy, bo sie zaraz pojawią pytania "jak spamować [...]", oraz setki ludzi z problemami j/w.

Spamem można zajechać nawet na frazy bardzo trudne.

Nie będę podawał przykładów, bo jest to bardzo łatwy traffic, a wystarczy praktycznie 400-500 katalogów.

I mamy Top 5 z której daje nam po 500-600 wejść dziennie.

Tak więc, jestem pewien mam testy (dla własnego użytku), katalogami zajedziesz tak samo jak linkami.

Z tym, że 2-3 linki zastąpią 500-1500 katalogów.

Sprowadza się mimo wszystko do tego, że własnym zapleczem szybciej i łatwiej, niż spamować katalogi.

• 2 tygodnie później...

K: kłóciłbym się czy własnym zapleczem jesteś w stanie zajechać i szybciej i łatwiej. 45 minut i daję Ci 1tys. linków z katalogów. Nie jestem w stanie tyle zamieścić na własnym zapkeczu w tydzień.

Pozycjonowanie z własnego zaplecza ma inną natomaist zaletę, bojącą pozycjonowanie z katalogów na łeb: możesz dobie odłączyć link kiedy chcesz. Masz pełną kontrolę nad klientem i własnie dlatego strony klientó nalezy jechać z własnego zaplecza.

Pozdrawiam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności