Skocz do zawartości

Planeta-seo : Wyniki testów wstrząsnęły branżą SEO

Newsbot

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie jestem fachowcem ani specjalistą, ale frazy branżowe z długiego ogona z 10 i mniejszą ilością wyszukiwań wbijam wyłącznie dobrą optymalizacją danej podstrony (oczywiście zanim wpadnie do TOP mija ok. miesiąc). Żadnych linków do tej podstrony, jedynie linki prowadzące do reszty serwisu.Obala to "test eweblinka" (ponieważ sama podstrona jest z połowy marca, więc nawet by się zgadzało).

Czy też powinienem w takim wypadku organizować szkolenia, jak samą optymalizacją wbijać do TOP? Czy powinienem żądać za nie więcej niż Xann? Ewentualnie mogę rozważyć opcję udzielenia krótkiego szkolenia u Xanna jako "gość specjalny", ale to już zależy, czy go stać na tak fachową wiedzę...

Sprzedaję namioty.. dużo namiotów :king:

Ogarnięty SEO wie że tam nie ma żadnej optymalizacji zrobionej ale powtarzam ogarnięty.

Test pokazał ze 1000 pkt podnosi niezoptymalziowaną stronę o parę oczek

Xann wielokrotnie podkreśla, że tam nie ma optymalizacji...

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Za 10 dni Xann robi szkolenie, więc musiał wypuścić kolejnego gniota, aby wypełnić luki w braku chętnych. Zresztą, najlepszą antyreklamą jego szkoleń jest to jak się tutaj wypowiada.

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

@P@wel
Rzeczywiście: tagi, tytuł, h1, alty, to jest totalny brak optymalizacji, nic a nic (nie licząc faktu, że jest to tekst tematyczny na portalu branżowym).
To ile za te szkolenia mogę brać w końcu? Czy jestem już specjalistą? :peace::faja:

@P@wel

Rzeczywiście: tagi, tytuł, h1, alty, to jest totalny brak optymalizacji, nic a nic (nie licząc faktu, że jest to tekst tematyczny na portalu branżowym).

To ile za te szkolenia mogę brać w końcu? Czy jestem już specjalistą? :peace::faja:

Twierdzisz że ta strona jest juz zoptymalizowana ? Gratuluję poziomu wiedzy :)

Marketing internetowy dla firm

....

@Finan ja tam z góry wiedziałem, że Xann nie zareaguje na Twoje "wyzwanie" taka jego taktyka.

Zrozum dla mnie nie jest ważne kto ma wiekszego, tylko zebyscie podbijali moje posty i tematy :) Taka jest wasza rola

....

chłop nie ma pojęcia o tym co robi. Wystarczy spojrzeć na sklep jego żony, nawet na frazę "fabryka pomysłów" jest w otchłani :D

...

Od dwóch lat na PIO i jeszcze nie wie ze faza "fabryka pomysłu" a "fabryka pomysłów" to dwie różne sprawy - to juz jest porażka :/

@P@wel

Twierdzisz że ta strona jest juz zoptymalizowana ? Gratuluję poziomu wiedzy :)

Tego nie stwierdziłem, oraz nie wiem skąd mogłeś to wywnioskować. Zaznaczyłem jedynie zoptymalizowane elementy, a więc nie można uznać, że strona jest całkowicie bez optymalizacji.

nie można uznać, że strona jest całkowicie bez optymalizacji

no przecież baron dekupażu mówi Ci, że totalnie bez.. on ma zawsze rację ;) taka choroba ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@"KrisTent" - to zanim zaczniesz robic szkolenia najpierw sprawdź czy tej strony dla tych fraz nie można zoptymalizować. Zapewne ogarnety SEO robiąc pełną optymalizacje wycisną by top10 tymi frazami ale nie o to wym teście chodziło

Ależ oczywiście, można zoptymalizować ją zdecydowanie lepiej, jednakże proszę, odpowiedz na jedno proste pytanie: Czy Twoim zdaniem, jako samozwańczego specjalisty (jak wszyscy tutaj), podstrona użyta do Twojego testu jest całkowicie pozbawiona optymalizacji?

Naprawdę temat martwego e-weblinka grzeje całe forum tak, że powstało na ten temat 10 stron?

Miałem się nie udzielać, żeby nie karmić trolla (wiem, wiem Xann, napiszesz że i tak się udzieliłem więc zadanie spełnione, wiem wiem) ale no dajcie spokój.

Takie testy powinny przechodzić bez echa i tyle, bo co one wykazały? Że gówniane linki podniosą pozycje gównianych fraz? No shit Sherlock....

Od dwóch lat na PIO i jeszcze nie wie ze faza "fabryka pomysłu" a "fabryka pomysłów" to dwie różne sprawy - to juz jest porażka :/

Panie Xann nie od dwóch a od trzech, a pomyśl mocniej czemu napisałem fabryka pomysłów a nie "fabryka pomysłu"

Przecież jako szkoleniowiec powinieneś wiedzieć jak dobierać frazy, chyba że twierdzisz, że lepsza fraza to fabryka pomysłu :D

A tak w kwestii porażki to nie uważasz, że porażką jest bycie od 12 lat na forum 10 lat zajmować sie pozycjonowaniem i nie wiedzieć, że Ahfres pokazuje wiecej jak 60 dni ?

@Sebastian - jako szkoleniowiec powiem Ci dlaczego wybrałem taką frazę - bo tamta była zajęta, zanim coś napiszesz to sprawdź bo cały czas piszesz bzdury

Jeszcze raz ci powtarzam ahrefts historie straconych linków pokazuje tylko i wyłącznie za ostatnie 60 dni, jak potrafisz pokazać historie staconych linków za ostatnie 12mc daj linka

@"KrisTent" - to zanim zaczniesz robic szkolenia najpierw sprawdź czy tej strony dla tych fraz nie można zoptymalizować. Zapewne ogarnety SEO robiąc pełną optymalizacje wycisną by top10 tymi frazami ale nie o to wym teście chodziło

Ależ oczywiście, można zoptymalizować ją zdecydowanie lepiej, jednakże proszę, odpowiedz na jedno proste pytanie: Czy Twoim zdaniem, jako samozwańczego specjalisty (jak wszyscy tutaj), podstrona użyta do Twojego testu jest całkowicie pozbawiona optymalizacji?

Chcesz powiedzieć że dla frazy ślub Dominikana lub Dominikana ślub ta strona jest w jaki kolwiek sposób zoptymalizowana ? Chyba żartujesz teraz

...

Że gówniane linki podniosą pozycje gównianych fraz? No shit Sherlock....

Żeby nie karmić trolla to powiem tylko tyle, że twój podział linków nikogo nie interesuje, podział linków przez Google jest na dofollow i nofollow i tylko takie bierze pod uwagę

Ps. Kolejnemu żyłka pękła :D

bo co one wykazały?

Wykazały poziom wiedzy i umiejętności ojca prowadzącego :D Dzięki temu cała społeczność tego forum ma bekę, że rence opadajom :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności