Skocz do zawartości

Planeta-seo : Wyniki testów wstrząsnęły branżą SEO

Newsbot

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze raz ci powtarzam ahrefts historie straconych linków pokazuje tylko i wyłącznie za ostatnie 60 dni, jak potrafisz pokazać historie staconych linków za ostatnie 12mc daj linka 

Daleko nie musisz szukać, choćby w pomocy:) A coś mi się wydaje, że od 14 sierpnia 2015 roku to już minęło więcej niż 6o dni. 

Data on New backlinks (domains) is available as far back, as we have the data for a site analysed in our index.

Data on Lost backlinks (domains) is available starting from 14 August 2015.

You may directly choose a time frame in the Calendar and get all New and Lost backlinks (domains) within this interval in a single query.

x5w6efeo.png

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Daleko nie musisz szukać, choćby w pomocy:) A coś mi się wydaje, że od 14 sierpnia 2015 roku to już minęło więcej niż 6o dni. 

Taki słowotok, tyle zdań wielokrotnie złożonych a do tego w języku jeszcze bardziej obcym od obcego.. nie dziw się, że tego nie ogarnia.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Widzisz rozumiem że Twój oficjalny komunikat tyczy się tylko xanna a inni to już mogą ?

Nie tyczy się każdego, ale to Ty zacząłeś.

Nowa praca? Po reklamie i słownictwie widać że chyba tak.

uihl6jmq.jpg

Wiesz co do czytania Twoich postów (tak na marginesie jak się zwracasz do kogoś dobrym zwyczajem jest pisać z dużej litery, szkolenie gratis) to czasem lubię się pośmiać.Mało co przynosi mi tyle uśmiechu co Twoje posty, więc pozwól poczytam jeszcze.

Może to co ja piszę to i bzdury, nie znam się na wszystkim, nie jestem alfą i omegą, potrafię się przyznać do błędu.

Mistrzu o Ty mój może sugerujesz się datą rejestracji ale mam więcej doświadczenia niż TY co podajesz w stopce.

Gdzieś napisałeś że mam 22 lata, jak Mistrzu to wyliczyłeś? Baterie w kalkulatorze padły?

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności