Skocz do zawartości

Planeta-seo : Wyniki testów wstrząsnęły branżą SEO

Newsbot

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki że choć jeden s_matysik zakumal , bo przez chwile myślałem że zrobiłem za trudny test

To wygląda na to, że jest Was tylko dwóch na tym forum, którzy wiedzą o co w tym chodzi ;)

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@"automatyk" - czy oprócz wycieczek personalnych spowodowanych syndromem niedowartosciowanego blakdoga co jeszcze potrafisz ?

Np. umiem poprawnie napisać po angielsku słowo "black" i przeczytać ten artykuł. Dzięki temu mogę stwierdzić, że zwrotu "syndrom niedowartosciowanego blakdoga" użyłeś w złym kontekście. Takie złożenie słów jest zresztą bezsensowne, zupełnie jak używanie swl-a rotacyjnego.

Test miał tylko pokazać, że linki z e-weblink rankują co przecież pokazał.

Ten test guzik pokazał. Skąd wiesz, że wzrost pozycji to nie kwestia optymalizacji ? A może te tabelki z wyjściowymi pozycjami są z excela lub photoshopa ?

piszą że swl tylko szkodzi, a test pokazał inaczej

Jeszcze raz. Ten test niczego nie pokazał a w szczególności szkodzenia. 10K śmieciowych backlinków w 2 m-c, gdzie wcześniej domena nie była linkowana, myślisz że to pozostanie bez echa ?

@sebastian1984 - po to żeby innym żal du*e ściskal, tylko po to :)

Podejście merytoryczne poziom Xann

Ps. I żeby głupi miał zagadkę

To uprawiaj marketing szeptany gdzie indziej, tutaj wielu głupków w kwestiach podstaw pozycjonowania nie znajdziesz.

Czy dysponujesz testem na trudniejsze frazy?

Oczywiście, że Xann dysponuje pisał o tym wiele razy. Tylko musisz zapłacić aby zobaczyć :) To troche tak jak u wróżbity Macieja :) Zapłać a pokaże Ci co Cie czeka w miłości :D

To troche tak jak u wróżbity Macieja Zapłać o pokaże Ci co Cie czeka w miłości

Bardziej jak u cyganki, która widząc na ulicy dziewczę w stanie błogosławionym wróży jej z dłoni, że wkrótce urodzi dziecko.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

pisać

czytać

a widziałeś kiedyś piśmienną cygankę?? no właśnie.. :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Test miał tylko pokazać, że linki z e-weblink rankują co przecież pokazał.

Oj matysek, 2 lata na forum, a ty nadal wniosków żadnych nie wyciągasz, jakbyś największym spamem przyłożył w tego typu frazy to też by zarankowało. W SEO teraz nie chodzi o krótkotrwałe efekty, a długotrwałe, a tego typu frazy to się raz, a dobrze robi, a nie bawi się z nimi na okrągło.

Równie dobrze można zrobić taki test oparty na qlwebach i też zarankuje bo robot powchodzi na stronę, a żadnej konkurencji nie ma. Ale czy to oznacza, że należy linkować qlwebami?

Test ten pokazał tylko, że e-weblink nawet najprostszych fraz nie potrafi zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności