Skocz do zawartości

Planeta-seo : Wyniki testów wstrząsnęły branżą SEO

Newsbot

Rekomendowane odpowiedzi

My tu gadu gadu a Xannowi wielbłąd spier...

No to na kanał..

Jedzie sobie gościu na wielbłądzie przez środek pustyni. 

Po chwili wielbłąd nie chce mu jechać. 

Niedaleko była naprawa wielbłądów, poszedł tam. 

Wchodzi i mówi: 

- Dzień dobry! Proszę pana bo mi wielbłąd nie chce jechać, co mam zrobić? 

- Dawaj go na kanał. 

Wziął 2 cegły i przy..... mu w jaja tak, że się za nim zakurzyło. 

- Jak ja mam go dogonić teraz? 

- Właź na kanał.

Funny-Camel-39.jpg

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

pewnie znów świat SEO zostanie wstrząśnięty :D

Raczej zasrany przez cała karawanę, myślisz, że Xann z wielbłąda schodzi sprzątać?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Rzeczywiście te wyniki mną wstrząsnęły. Top 5 dla frazy, której w Google nikt nie szuka, top 8 dla frazy dla której jest 10 wyszukań w miesiącu.

rozumiem ze skorzystałeś z tego co powidzialo ci planer od Google - brawo to robi ważnie, jeszcze ktoś z wyjadaczy tutaj na nim się opiera ? :)

Marketing internetowy dla firm

@mcmagik jak mozesz nie wiedzieć tego że 5 różnych statystyk daje 5 róznych danych? Nie od dziś wiadomo że GA daje daane szacunkowe a nie rzetelne a dlaczego to proponuje poszukać w necie

Widzisz, ja o tym wiem :)To ty, analityku od siedmiu boleści, nie wiesz które są prawdziwe ;) 

Na 5 różnych statystyk będzie 5 różnych wyników i nie wiadomo które są prawdziwe

[ Tak co byś nie zapomniał co chlapiesz :) ]

@Rence które leczą Polskie SEO

raczej kaLeczą :)

Maxiu zamykaj temat

Egoista :) Daj się innym pobawić ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

psy  (Sebastian1984, mcmagik,blake,janekszeryf , P@wel) szczekają dalej. :)))))

Jak już tak skrupulatnie uzupełniasz listę krytyków tych bredni to podaj też listę zwolenników swoich teorii, pare stron wcześniej pisałeś, że jest ich sporo a póki co widzę tylko s_matysik, który z chwalenia e-weblinka nie ma oczywiście żadnych korzyści

N0A0qxR.jpg

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

@baron internetów - mi tam dobrze być wilkiem i ujadać. W sumie ten wielbłąd ci pasuje - pastuchu :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Rzeczywiście te wyniki mną wstrząsnęły. Top 5 dla frazy, której w Google nikt nie szuka, top 8 dla frazy dla której jest 10 wyszukań w miesiącu.

rozumiem ze skorzystałeś z tego co powidzialo ci planer od Google - brawo to robi ważnie, jeszcze ktoś z wyjadaczy tutaj na nim się opiera ? :)

Keyword Planner, to tylko narzędzie. Nie mam pojęcia kto z wyjadaczy opiera się na nim, ale jak każde narzędzie wyrzucające dane, można je uwzględnić w analizie trudności frazy.

Nie przedłużając - frazy mające 10 wyszukań i niską konkurencję, wbijają praktykanci na stażu SEO i nie jest to dla nich wielki powód do dumy, bo często mają większe wyzwania niż "jak zorganizować ślub na dominikanie".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności