Skocz do zawartości

Planeta-seo : Wyniki testów wstrząsnęły branżą SEO

Newsbot

Rekomendowane odpowiedzi

@up to bujna wyobraźnia schizofrenika. 

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@up obawiam się, że bez infografiki i tak nie zrozumie.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Coś Ci sie pomyliło

tak Tomeczku, tak.. [mówią, że ludziom z taką chorobą trzeba przytakiwać :D]

wilkiem jestem ja

w dekupażu chyba :D

zachowajmy powagę, w tej jakże ciężkiej dla Xanna sytuacji

łoncze siem z nim w bulu.

który z chwalenia e-weblinka nie ma oczywiście żadnych korzyści

uwierz mi jest spory popyt na punkty, więc nie ma takiej potrzeby

po prostu pisanie że swl nie działa jest zupełną bzdurą

przecież jeśli jakimkolwiek seosoftem źle przyłożymy linki to również nie będzie efektów lub nawet to zaszkodzi

każde narzędzie trzeba używać odpowiednio w zależności od wielu czynników, a nie pisać że nie działa

Psy sobie niech tam szczekają a karawana jedzie dalej

piszą że swl tylko szkodzi, a test pokazał inaczej

Wszystko szkodzi, dlatego trzeba umieć używać.

Test test jedynie pokazał, że najważniejszym parametrem rankującym są linki. Natomiast całą sztuką w SEO jest pozyskanie tych wartościowych co do których algo się nie przypieprzy i taka budowa serwisu aby :

Tak test https://seoparty.net/szokujace-wyniki-testow/pokazuje ze 1000 pkt na fraze wystarczy zeby podnieść o pare oczek pozycje do góry dla strony która nie jest zoptmalizowana. Wiec można się domyślec co sie stanie ja sie strone zoptymalizuje i bedzie się miał wieksza ilosc pkt :)

...

Dlatego używanie SWL, jest jak wbijanie gwoździa głową ......

Zacznij od dowiedzienia się co to jest SWL bo jak widac nie masz zielonego pojecia. Podpowiem Ci wszystkie linki rel=dofollow mogace miec wpływ na pozycjonowanie. A teraz jak juz wiesz to sie zastanoów co piszesz

Marketing internetowy dla firm

po prostu pisanie że swl nie działa jest zupełną bzdurą

Matysek czytaj uważnie te tematy, czasy rotacyjnych swl się skończyły, może kiedyś to zrozumiesz. Na szczęście są jeszcze stałe SWL i te można, a nawet trzeba używać.

Popyt jest jak cholera, wystarczy zajrzeć do działu Punkty w SWL

https://www.forum.optymalizacja.com/forum/78-punkty-w-swl/

na 30 ostatnich ogłoszeń 25 to statlink, a twojego e-weblinka dotyczy 1 ogłoszenie

Grubo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności