Skocz do zawartości

Planeta-seo : Wyniki testów wstrząsnęły branżą SEO

Newsbot

Rekomendowane odpowiedzi

przecież jeśli jakimkolwiek seosoftem źle przyłożymy linki to również nie będzie efektów lub nawet to zaszkodzi

Prosze Cie nie porównuj Zennopostera czy Xneolinksa do e-weblinka

rozróżnia rotacji od linka stałego.

Ja tam sie na tyle nie znam i nie wiem czy odróżnia czy nie odróżnia, ale wiem jak traktuje SPAM pochodzący z e-weblinka. Daruj sobie post w stylu, że trzeba umieć używać, to już wiemy.

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak test https://seoparty.net/szokujace-wyniki-testow/pokazuje ze 1000 pkt na fraze wystarczy zeby podnieść o pare oczek 

No i co Ci z tych paru oczek? 8 miejsce na hasło jak zorganizować ślub na dominikanie czy 11 miejsce na hasło ślub na dominikanie cena po 3 miesiacach linkowania.

Branża SEO wstrząśnięta.

Dla mnie to jest antyreklama z czymś takim wyskakiwać do ludzi. 

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

@Sebastian1984 chodzi, o to że każde narzędzie możesz użyć z pozytywnym lub negatywnym efektem dla pozycjonowanej strony, po prostu kwestia odpowiedniego użycia

...

Dlatego używanie SWL, jest jak wbijanie gwoździa głową ......

Zacznij od dowiedzienia się co to jest SWL bo jak widac nie masz zielonego pojecia. Podpowiem Ci wszystkie linki rel=dofollow mogace miec wpływ na pozycjonowanie. A teraz jak juz wiesz to sie zastanoów co piszesz

Dziękuję za cenną informację. Od siebie dodam, że frazę "jak zorganizować ślub na dominikanie" można wbić w top5 na 3 sposoby:

1. Contentem

2. Jednym linkiem

3. SWL'em

...

Dziękuję za cenną informację. Od siebie dodam, że frazę "jak zorganizować ślub na dominikanie" można wbić w top5 na 3 sposoby:

...

a/ Nie chodzi o to jak można je wbić

b/ frazy są przypadkowo wybrane

c/ to jest test SWL a nie jak wbić tą fraze w top

Marketing internetowy dla firm

@s_matysik, Może nie czytałeś moich wypowiedzi, ale w 2015 roku firma która pozycjonowała moją jedną strone, w odpowiedzi na moje ciągłe pytania o linki z anchorem postanowiła użyć e-weblinka. Zanim zorientowałem mineło jakieś 2 m-c. Oczywiście z miejsca umowe rozwiązałem. Na frazy średnio-łatwe efektów nie było, może delikatne spadki, wiec mi nie pisz, że w przypadku e-weblinka to kwestia użycia.

Ps. Strone linkowała osoba która była u szkoleniach u Xanna, kiedyś pochwaliła mi sie tym faktem.

wszystkie linki rel=dofollow mogace miec wpływ na pozycjonowanie

Święta prawda, jest jednak jeszcze jeden czynnik, który wyklucza całkowicie swle z jakiegokolwiek linkowania. Powiem za darmo - linki wychodzące z domeny. Powyżej perdyliarda linków na danej domenie zaczynają one obniżać pozycję a nie podnosić (tak już jest przynajmniej od 2 lat). Tak więc każdy średnio rozgarnięty seowiec będzie wiedział, że swla można sobie wsadzić wielbłądowi głęboko w dupsko (należy zrobić to tak, żeby rencami nie dało się dosięgnąć).

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

...

No i co Ci z tych paru oczek? 8 miejsce na hasło jak zorganizować ślub na dominikanie czy 11 miejsce na hasło ślub na dominikanie cena po 3 miesiacach linkowania.

...

Mi nic bo to test :) pokazujący że 1000 pkt podnosi fraze o pare oczek, kumaty pozycjoner bedzie wiedział co dalej nie kumaty bedzie sie dziwił że ta fraza nie daje konwersji :))))

Święta prawda, jest jednak jeszcze jeden czynnik, który wyklucza całkowicie swle z jakiegokolwiek linkowania. Powiem za darmo - linki wychodzące z domeny. Powyżej perdyliarda linków na danej domenie zaczynają one obniżać pozycję a nie podnosić .....

Idąc towoim tokiem myślienia wystarczy linkować konkurnecjie tryliadrem linków i patrzyć jak im spdają pozycje :) Graluje wiedzy :) Już wiem dlaczego Cie z grupy wywalili i założyli sowją własną :)

@s_matysik, Może nie czytałeś moich wypowiedzi, ale w 2015 roku firma która pozycjonowała moją jedną strone, w odpowiedzi na moje ciągłe pytania o linki z anchorem postanowiła użyć e-weblinka. ...

przypomnijmy ze ty juz 2013 uzywałeś ewelibnka i nawet se konto PRO kupi niestety nie umijeetnie :/ stad brak efektow , poza tobą nikt nie linkował twojej doemny ewelnikiem jesteś zwykłym kłamcą nic wiecej :)

Pamietaj karawana to ja

wilkiem jestem ja od dawna wam przypominam

2 w 1  :palacz:

To ma swoją nazwę w medycynie https://pl.wikipedia.org/wiki/Zaburzenie_dysocjacyjne_tożsamości

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Idąc towoim tokiem myślienia wystarczy linkować konkurnecjie tryliadrem linków i patrzyć jak im spdają pozycje :)

Jeszcze raz powtórzę (za darmo). Tak to sobie można linkować "śluby na dominikanie cena" żeby zafiltrować jedną konkurencyjną domenę. Każda inna fraza ma konkurencyjność taką, że przynajmniej top10 się pozycjonuje, więc trzeba być kompletnym debilem żeby depozycjonować 10 domen zamiast pozycjonować jedną (tak, wiem, debili nie brakuje). Nie mówiąc już o poważnych frazach gdzie konkurencja idzie w dziesiątki a nawet setki domen, które się pozycjonują.

Temat SWLi jest już raczej wyczerpany, o karawanie możemy jeszcze popisać, bo jest ubaw :D

Xann, jak ta karawana jedzie i wielbłądy kupsko zrobią to zbierasz do woreczka?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@blake - to może się zdecyduj jak bede linkował trylinionem linków na domene do obniżę jej pozycje czy nie ? Bo teraz to juz nie wiem co napisałeś weś się wreście zdezyduj

....

Xann, jak ta karawana jedzie i wielbłądy kupsko zrobią to zbierasz do woreczka?

No co Ty zostawiam psom co ujadają :)

@blake - to może się zdecyduj jak bede linkował trylinionem linków na domene

Udajesz, że nie rozumiesz czy infografikę mam narysować żeby dotarło?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności