Skocz do zawartości

Planeta-seo : Wyniki testów wstrząsnęły branżą SEO

Newsbot

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Popularność e-weblinka oraz to czy działa widać na PiO w dziale Punkty w SWL

https://www.forum.optymalizacja.com/forum/78-punkty-w-swl/

Także xann robi co w jego mocy, żeby jakoś rozreklamować swój systemik i matysek mu w tym pomaga, wszakże jest handlarzem punktów w tym systemie.

@bake raz mówisz ze trylion linków obniża pozycje a raz nie to wreście może się określisz czy obniża czy nie ?

Wiem, że niepiśmiennych czytanie też boli, ale to trudne do zrozumienia raczej nie powinno być. Jeżeli linkuje się z domen z których wychodzi perdyliard linków to taki link obniża pozycję, nie pisałem nic o tym, że perdyliard linków na domenę zaszkodzi, wręcz pomoże, jeżeli te linki będą z domen, które mają po 3 linki wychodzące.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

.... Jeżeli linkuje się z domen z których wychodzi perdyliard linków to taki link obniża pozycję....

Aż sobie ten tekst zostwie na pamiątke :)

... wręcz pomoże, jeżeli te linki będą z domen, które mają po 3 linki wychodzące.

to by tłumaczyło dlaczego e-weblink pomaga :)

podsumowując:

- link z strony która ma trylinon wychodzących obniża

- link z strony która ma po 3 linki pomaga

No nic zostawie tego newsa kolegom niech zobaczą towją wiedzie )

Marketing internetowy dla firm

Jeżeli linkuje się z domen z których wychodzi perdyliard linków to taki link obniża pozycję

zależy jakich domen ;) jak mocne domeny to może być i perdyliard linków wychodzących

Gdzie ten popyt

myślisz, że każdy kto chce kupić punkty dodaje ogłoszenie kupna?

Popularność e-weblinka oraz to czy działa widać na PiO w dziale Punkty w SWL

A na forum e-weblink 6 tematów w dziale handlowym z tego roku. 

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

frazę "jak zorganizować ślub na dominikanie" można wbić w top5 na 3 sposoby

frazy są przypadkowo wybrane

Srutututu majty z drutu a nie przypadkowe - tylko te drgnęły, z tych coś je linkował, a reszta ma mrozy i  jest w czarnej (_!_).

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności