Skocz do zawartości

Planeta-seo : Wyniki testów wstrząsnęły branżą SEO

Newsbot

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co widać to artykuł jest jako tako zoptymalizowany pod te frazy, trochę cięższe frazy idzie zrobić kilkoma stałymi linkami bardzo szybko. Przy takiej ilości pkt dla tego typu fraz test pokazał słabą moc SWLa bo swego czasu taką ilością linków Gotlink robił dobrą robotę. Jedyne co jest fajne, że takie osoby robią szkolenia :D

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Xann w jednym temacie na tym forum pisałem że daj przykład, a ja chętnie też go podam.Zero odzewu.Ponawiam daj.Mogę Ci zaprezentować (tu publicznie, na forum) przykładową domenę co jest podlinkowana zaledwie kilkunastoma linkami (a w indexie googla od dziś bo wcześniej było no-index).

Pomimo to jest na wiele fraz już top 10 nawet.Frazy związane z finansami.Przyjmiesz wyzwanie, upublicznię ale TY też przykład dajesz.

Piszesz takie głupoty czasem że nie chce się czytać.Czy kiedyś zrozumiesz ze SWLe poszły w przeszłość?Stare metody też?

Ja rozumiem że każdy chce zarobić ale wciskanie ciemnoty non-stop?

EDIT:Po za tym nie potrafisz napisać słowa bez błędów, piszesz o niektórych szczekajcie,psy,siad,itp. Jaki poziom reprezentujesz? Zacznij się normalnie zachowywać o ile to możliwe.

Myślisz że jak po prawej stronie masz reklamę to Ci wszystko wolno?

EDIT: A i jeszcze jedno, tym razem do adminów forum.W regulaminie jest coś tam że nie można obrażać itp.,nie sądzicie że Xann obraża innych?Ja rozumiem kasa, ale regulamin powinien obowiązywać KAŻDEGO !!!

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

@Finan

Postaw się na miejscu Xanna jest tak skutecznym pozycjonerem że aż PiO to jedyne źródło ruchu dla niego  :crazy: więc może podyskutujemy jak  go odciąć od tego ruchu?

To tylko prank Xann  :D dajesz  nam dużo beki ale mimo wszystko uważaj na słowa i szanuj innych użytkowników forum.

Oficjalnie tu piszę że jak jeszcze raz Xann napisze że któryś użytkownik szczeka bo jest tak wytresowany, a mod na to nie zareaguje opiszę taką sytuację publicznie.I podlinkuję te wpisy.

Forum jest dla wszystkich i bardzo proszę o reakcję na niektóre posty Xanna.Regulamin podobno obowiązuje wszystkich więc apel do admina/moderatora STOSUJCIE WOBEC KAŻDEGO !

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

@Xann.....Czy kiedyś zrozumiesz ze SWLe poszły w przeszłość?Stare metody też?

Wychodzi tutaj elemnetarny brak wiedzy :/ porażka

UWAGA darmowa lekcja z działu dla początkujących

Systemy wymiany linków

Linki, które mogą manipulować wartością PageRank lub pozycją witryny w wynikach wyszukiwania Google mogą zostać uznane za element systemu wymiany linków .

Może teraz jak przeczytasz ze zrozumieniem zorietujesz sie co test SWL i przstaniesz pisac takie bzdury  bo każdy tutaj na PIO łacznie z Tobą obecnie uzywa SWL'a

Marketing internetowy dla firm

Linki, które mogą manipulować wartością PageRank

Odświeżył byś troche swoją wiedze..

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

bo każdy tutaj na PIO łacznie z Tobą obecnie uzywa SWL'a

jakie to szczęście nie być "każdym"..

Odświeżył byś troche swoją wiedze..

nie da się odświeżyć czegoś, czego się nie posiada.

bardzo proszę o reakcję na niektóre posty Xanna

a nie odniosłeś wrażenia, że bez nadwornego giermka będzie nudo?

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@firan rozumiem że masz juz 22 lata poważny wiek super ale dam ci jedną rade, Ja nie brudze sobie głowy pierdołami nawet nie czytam tego co tu inni piszą bo jestem wilkiem , Jak widać Ciebie interesuje co ja mam do powiedzienia :)  Gdyby jedna nie to tutaj jest instrukcja jak to zrobić żęby Xanna nie wiedzieć na PIO   https://www.forum.optymalizacja.com/topic/223098-wykonam-darmowy-kurs-dla-pocz%C4%85tkuj%C4%85cych-i-zaawansowanych/

Marketing internetowy dla firm

później je próbują powielać na żywych organizmach

..i im nie wychodzi, po czym zapisują się na równie gówniane szkolenia - bo przecież giermek powtarza, że trzeba "umić" używać.. i tak koło gównoburzy w wydaniu xenny się zamyka..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

mogą

Słowo "mogą być", nie oznacza tego że "są uznawane"

nadwornego giermka będzie nudo?

Było by nudno jak nie wiem co :)

@Finan ja tam z góry wiedziałem, że Xann nie zareaguje na Twoje "wyzwanie" taka jego taktyka. Ale nie ma co się dziwić, chłop nie ma pojęcia o tym co robi. Wystarczy spojrzeć na sklep jego żony, nawet na frazę "fabryka pomysłów" jest w otchłani :D

Xann uprzedzając Twoją odpowiedź --- tak ja też jestem w tej branży zielony ---- tylko ja się do tego przyznaje, a Ty kreujesz się na "eksperta". 

Ty kreujesz się na "eksperta"

On jest o tym święcie przekonany. Ale nie przejmuj się, to jeden z objawów choroby, o której wspomniałem.

wiedziałem, że Xann nie zareaguje na Twoje "wyzwanie" taka jego taktyka

Taktyka kundelka, co dużo ujada ale pierwszy spie*dala do budy ;)

Wilk się znalazł... :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności