Skocz do zawartości

Amatorski program do obróbki wideo

Sebastian1984

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, mam kilka filmów nagranych z powietrza i chciałem pobawić sie w obróbke. Możecie polecić jakiś w miare prosty najlepiej PL program do tego ? Wczoraj ściągnąłem Ashampoo Movie Studio Pro 2 spoko program, ale niestety mój laptop ( iCore5 8 GB ramu) sobie z nim nie radzi, program ma zbyt duże wymagania. Ktoś poleci coś innego ? Interesuje mnie ewentualny trial, po testach moge zakupić licencje

Pozdrawiam

Adobe Premiere

Ze strony Adobe można pobrać wersję 2.0 za free.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Premiere taki prosty to nie jest ale w miare intuicyjny ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Przetestuje również program polecany przez Maxa

Kup gazetę 

Ja mam jescze CyberLink Power Director ale jakoś  nie pzrepadl mi do gustu.

Oo widzisz czym latasz? Phantom czy coś bardziej profesjonalnego ? 

Obecnie mam hexe 550 rama, gimbal 3d, fpv i inne dodatki. Phantoma nie mailem bo nie podoba mi się cala phantomowska koncepcja ( ale latałem parę razy 2-ka i 4 -ka kolegi). Ze stajni DJI bardziej inspire mi pasuje. Ogólnie mam  już trocha u siebie zabawek, ale najwiekszą frajda złożyć coś samemu.

Wracając do tematu, nagrywasz FHD, 2K czy 4K?? Bo to kluczowe pytanie  :D

Adobe Premiere

@Sebastian1984 - Osobiście polecam najnowszą wersje. Ceny na Allegro to około 350 zł brutto za wersje box. W sieci znajdziesz dużo tutorliali, jak obsługiwać te narzędzie. ;-)

Co do tematu, że laptop sobie Twój nie daje rady ( iCore5 8 GB ramu)...hmm...podejrzewam, że masz słaby model karty graficznej.

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności