Sebastian1984 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Panowie, mam kilka filmów nagranych z powietrza i chciałem pobawić sie w obróbke. Możecie polecić jakiś w miare prosty najlepiej PL program do tego ? Wczoraj ściągnąłem Ashampoo Movie Studio Pro 2 spoko program, ale niestety mój laptop ( iCore5 8 GB ramu) sobie z nim nie radzi, program ma zbyt duże wymagania. Ktoś poleci coś innego ? Interesuje mnie ewentualny trial, po testach moge zakupić licencje Pozdrawiam www.dronsfera.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Adobe Premiere Ze strony Adobe można pobrać wersję 2.0 za free. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Premiere taki prosty to nie jest ale w miare intuicyjny Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania .... Moja fotografia kulinarna Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ja też latam quadrokopterem, wideo obrabiam Bolide Movie Creator ostatnio była pełna roczna wersja komercyjna w komputer świat. Trial jest. Mi wystarcza do filmików FHD/60/30 klatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian1984 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Oo widzisz czym latasz? Phantom czy coś bardziej profesjonalnego ? Kurcze nigdzie tego Premiere za free nie widziałem na Adobe www.dronsfera.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 https://helpx.adobe.com/creative-suite/kb/cs2-product-downloads.html Może źle działać na nowych systemach. Stary program. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian1984 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 @UP wielkie dzieki już zasysam Obecnie testuje Movavi Video Editor, całkiem spoko PL i łatwo sie na nim działa. Nie wiem tylko co oferuje "konkurencja" jak nie znajde nic lepszego to zakupie ten program Przetestuje również program polecany przez Maxa www.dronsfera.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Przetestuje również program polecany przez Maxa Kup gazetę Ja mam jescze CyberLink Power Director ale jakoś nie pzrepadl mi do gustu. Oo widzisz czym latasz? Phantom czy coś bardziej profesjonalnego ? Obecnie mam hexe 550 rama, gimbal 3d, fpv i inne dodatki. Phantoma nie mailem bo nie podoba mi się cala phantomowska koncepcja ( ale latałem parę razy 2-ka i 4 -ka kolegi). Ze stajni DJI bardziej inspire mi pasuje. Ogólnie mam już trocha u siebie zabawek, ale najwiekszą frajda złożyć coś samemu. Wracając do tematu, nagrywasz FHD, 2K czy 4K?? Bo to kluczowe pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Całkiem przyjemny: https://www.avs4you.com/AVS-Video-Editor.aspx Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novum Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Adobe Premiere @Sebastian1984 - Osobiście polecam najnowszą wersje. Ceny na Allegro to około 350 zł brutto za wersje box. W sieci znajdziesz dużo tutorliali, jak obsługiwać te narzędzie. ;-) Co do tematu, że laptop sobie Twój nie daje rady ( iCore5 8 GB ramu)...hmm...podejrzewam, że masz słaby model karty graficznej. Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL? -> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian1984 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Panowie dzięki za wypowiedzi, postaram się przetestować każdy program i wybrać najlepszy Karta grafiki to Radeon R9 M375 www.dronsfera.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.