Skocz do zawartości

reguły pozycjonowania portalu

mihauu

Rekomendowane odpowiedzi

witam!

w jaki sposob wypozycjonowac portal?

postarac sie aby gloria i chwala przypadla tylko stronie głównej? fizyczna niemożliwościa przecież jest starać się o linki do każdej podstrony...

W jednym z wątków wyczytałem , aby tego typu strona opierała się na 1 pliku index do którego są includowane poszczególne newsy, podkategorie itp...

Idee rozumiem pozycjonuje sie tylko 1 strone, a nie wiele.

Tylko czy na zapytanie dotyczące np "nowinek z życia Pameli Anderson" ;) pojawi się strona główna gdzie szukana fraza jest tylko jednym z kilkudziesięciu linków, czy też już konkretny artykuł?

Jestem na prawde ciekaw w jaki sposób roboty sobie z czymś takim radzą.

pozdrawiam mihauu

Mocny link za złotówę!

Dodaj wpis do Katalogu Frets.pl PR3

najlepiej zrob mape serwisu i odnosnik do niej

na kazdej podstronie G powinno wszystko chwytac

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Witam:

Sam Pozycjonuje CMS oparty o na systemie JPortal.

I obecnie mogę stwierdzić (po kilku miesiącach) że najlepiej jest wypromować stronę główną serwisu ( Wykorzystać Max Słów Keywords w całym serwisie). Google i tak przechwyci pozostałe pod strony.

Obecnie do 15-słów kluczowych pozycjonowany prze zemnie serwis znajduje się w pierwszej 10-tce ( no ewentualnie 20-tce). + podstrony.

Polecam wykorzystanie modu: "Mod_rewrite" (krótkie Url) co uprości sprawę w indexacji.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

zebol:

nie specjalnie wiem o jakich modach mówisz, ale na pewno się dowiem. Bylbym niesamowicie wdzieczny za jakieś linki do nich.

Co prawda nie planuję w pełni wykorzystać żadnego szablonu, ale chetnie podpatrze niektóre pomysły. Jako początkujący nie wiem po prostu na ile moje pomysły będą trafne..

Mocny link za złotówę!

Dodaj wpis do Katalogu Frets.pl PR3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności