Skocz do zawartości

Konkurs z nagrodami - typuj mecze EURO 2016

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

piękno sportu, a karniaki to loteria

Portugalia nie wygrała ani jednego meczu w grupie, Chorwatom nie strzelili brami w regulaminowych 90 minutach - jest w półfinale

Polska - wygrała 2 mecze - odpada

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Przed ostatnim meczem wiemy już, kto wygrał: @fvr ma 5 punktów przewagi. Ostatni mecz to walka jeszcze o drugie i trzecie miejsce (kilka osób jeszcze ma szanse).

Ja z kolei od 1/8 zacząłem być celniejszy. 8 trafnych (w tym 1 dokładnie) i 6 źle. I szansa na 2 miejsce jest, ale muszą się inni pomylić, a ja być dokładny.

Ciekawe jest to, że koledzy z obecnego 2 i 3 miejsca nie stawiali wszystkich meczy, a i tak są na podium.

Ale uczciwie trzeba oddać fvr, że miał nosa do dokładnych wyników. Co drugi mu wchodził. Nieźle.

Już za niecałą godzinę rozpocznie się ostatni mecz, a za kilka godzin wszystko będzie jasne :)

Zazwyczaj tak jest, że jak komuś idzie faza grupowa, to później jest przestój (tak było na przykład @aragornik'iem). Ale rzeczywiście @fvr zdobywając minimum 44 punkty nie dał szans reszcie.

PS. A może tak obstawiamy później eliminacje MS2018 lub ligę mistrzów? Skrypt jest, wprowadzę tylko mecze i można obstawiać.

Edytowane przez okazwłoka
  • Like 1

No i koniec. Tylko 4 osoby obstawiły remis w finale, a jedna 0:0. W czołówce z tego co widzę nic się nie zmieniło.

Tak wygląda czołówka:
1 fvr 44 9/17/25
2 Radeq 39 8/15/28
3 kamilp7 37 8/13/30
4 s_matysik 37 7/16/28

Dzisiaj napiszę do wszystkich fundatorów nagrodów listę wygranych (miejsca 1-3) i od jutra będzie się można do nich zgłaszać na PW po odbiór.
Miejsce 4 otrzymuje nagrodę pocieszenia konto freshscrapera na miesiąc.

Dzięki wszystkim za zabawę, są chętni do typowania ligi mistrzów?
  • Like 1

Gdyby z jakimś użytkownikiem był problem z kontaktem proszę o cierpliwość, jest sezon urlopowy :)

Ja już załatwiam wszystko co trzeba z freshscraperem.