Skocz do zawartości

Konkurs z nagrodami - typuj mecze EURO 2016

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Też obstawiałem 2:1 w kolejnym meczu obstawiłem 3:1 dla Niemców ale kibicuje Ukrainie :) I mamy nowego lidera w tabeli typerów fvr z dziesięcioma punktami :)

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

jak Wam sie mecz podobał?

Ogólnie mecz dobry ale... kiepskie rozstawienie pod bramka przeciwnika. Nie było do kogo podawać. Jak wszedł Grosicki dopiero prawa strona była obstawiona.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

A moje pytanie co "onet" odstawia z skrótami meczów? na głównej "zobacz bramkę Milika" de facto trzeba pobrać playera Ipla.

Naprawdę korci mnie napisanie apki która będzie ściągać tylko content z tych większych portali bez reklam, wideo nie na temat i ruskich trolli w komentarzach.

A moje pytanie co "onet" odstawia z skrótami meczów? na głównej "zobacz bramkę Milika" de facto trzeba pobrać playera Ipla.

No bo nie mają praw. To tak jak pokazywanie w Faktach potem samym zdjęć z meczu kupionych od agencji zamiast skrótów meczu. A co do jakości meczów w ipli to się nie wypowiadam, bo nie korzystam, ale to chyba dobrze, z tego co ludzie wypisują o jakości streamingu..

• Like 1

Ogólnie oglądając mecze piłkarskie mam jedną refleksję - jeden sędzia nie jest w stanie dobrze sędziować meczów,  powtórki w tv to też niezbyt dobry pomysł - sędziowanie powinno być jak w boksie tylko że w tym przypadku powinno być trzech sędziów przed monitorami a każdy z tych trzech sędziów powinien mieć ujęcie z innej kamery i jeżeli dwóch z nich naciśnie guzik jest faul a główny na boisku spełnia tylko formalność i odgwizduje - w tej konfiguracji skończyło by się nieudolne sędziowanie.

Obstawiałem wysokie zwycięstwo nad tak słabym przeciwnikiem, jednak zawiodła skuteczność. W meczu z Niemcami czy Ukrainą nie można marnować takich sytuacji.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Mój krótki komentarz ;) : @s_matysik wie jak używać e-weblinka, nie gorzej idzie mu typowanie wyników :D

• Like 1

No niestety dopiero w piątek przed południem wrzuciłem skrypt, a nie każdy codziennie siedzi na forum.