Skocz do zawartości

Wystawiacz ogłoszeń, rejestrator profilii, itp

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mariusz, a ty testowales czy po prostu z zasady sie przypier...asz?

A to źle mnie odebrałeś :)

Wyjaśnię.

Program kosztuje jedyne 30 zł (moim zdaniem za mało jak na jego możliwości). Tak więc idąc tropem ceny, trafi do osób, które potrzebują bardzo prostych i intuicyjnych rozwiązań, inaczej zasypią Autora całym mnóstwem niepotrzebnej nikomu korespondencji.

Uwierz, wiele osób tutaj nie potrafi nawet prostego footprinta ułożyć a co dopiero przygotować plik importu csv.

Co byś mi doradził?

Klikalnego "gotowca" sortowania, czytelnego i dla prostego usera a nie typu LIKE '%usu%'

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

'%usu%'

O co chodzi z tym %usu%? :nauka:

Piękne i lśniące włosy sprawiają, że czujesz się młodo! Sprawdź na portalu KOBIECO.PL  jak poderwać chłopaka sprawdzonymi sposobami! Towarzystwo budownictwa społecznego TBS to krok ku lepszej przyszłości... Czy długi to także jeden z Twoich problemów? sprawdź jak szybko wyjść ze spirali zadłużenia!

Co byś mi doradził?

Klikalnego "gotowca" sortowania, czytelnego i dla prostego usera a nie typu LIKE '%usu%'

Tak, masz rację co do niektórych userów. Założyłem, że jeśli ktoś zajmuje się seo, to ogarnia podstawową składnię sql. Moje założenia były błędne. ;-)

Zrobię ładne, klikalne rozszerzenie filtrowania.

Dlaczego zamiast wyrazów z ognkami (ą, ó, ę itp) wstawia mi coś w stylu %%%%%%%%%%% :(

W wersji demo wklejany tekst jest właśnie w ten sposób "psuty".

W sumie wszystko jasne.Ale podpowiedz jedną rzecz, jak dodać własne listy? Patrzę i patrzę i nie widzę, a pewnie prosta rzecz.

EDIT: Oczywiście chodzi o pełną wersję, nie demo.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

W menu/narzędzia jest opcja importu adresów.

1) Przygotować plik importu csv, aby składał się z linii zawierających pole adresu oraz oddzielone średnikiem pole tagów, np:

forum.trojmiasto.pl; forum, Gdańsk, Gdynia, Sopot, Trójmiasto
www.bielskocity.pl;ogłoszenia

itp.

2) Przygotować plik importu jak wyżej, lub składający się tylko z adresów, ale w momencie importu podać jaki tag ma być dodany do każdego adresu. Np. jeśli importujesz fora, oznacz je tagiem "forum".

Heh no i pisałem że coś prostego.To menu narzędzia jest jakby ,,osobno,, i nawet nie przyszło mi do głowy tam kliknąć, szukałem niżej.

Dzięki, wszystko wiem już.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Szkoda, że to:

"Cena z kodem forumPIO to około 30 zł."

@ Również wstrzymałem się przez weekend z zakupem, a potem 10 zł więcej. Przyznajmy sobie szczerze, autor napracował się przy sofcie. Ponadto aktualizacje oprogramowania bezpłatnie. Kwota różnicy około 10 zł.... którą poniesiecie - to przecież dobra  :kawa:  Poza tym wróci się po pierwszym waszym projekcie. Mogę ponadto dodać, że kontakt z Grzegorzem jest błyskawiczny. :pisze:

Sami jeszcze pamiętacie, że wcześniejsze tego autora oprogramowanie do katalogowania SeoBohater było bardzo dobre do "ręcznych robótek" i utrzymywało się na rynku seo kilka lat. To jest "zielone światło" dla Wystawiacz., że nie zniknie tak szybko.

Podsumowując, kupić program za te jedyne 41,65 zł warto. ;)

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Z tą ceną to był trochę taki przypadek, tzn. robiłem coś na serwerze i przywróciłem jeden z plików cms-a, który wstawił mi cenę, którą zamierzałem dać całkiem na początku przed promocją dla pierwszych testerów. W międzyczasie ktoś tam kupił po nowej cenie i już tak zostało. ;-)

Może dość nubskie pytanie ale:
Po założeniu nowego projektu. Wchodzę na stronę z listy, wypełniam wszystko jak należy naciskam F9, wpisuję ilość dni i... NIC. Wpisu na stronie nie dodaje. Choć mam te strony w zakładce Terminy, po odznaczeniu opcji pokaż tylko aktywne. To normalne, że nie dodaje od razu?

Ale wysyłasz formularz najpierw przyciskiem wysłania na stronie?

Bo zatwierdzenie w programie jest jakby osobnym zatwierdzeniem, gdy już wyślesz formularz, zobaczysz że ogłoszenie jest dodane lub czeka na odebranie maila, itp. Wtedy dopiero zatwierdzasz w programie, aby usunąć adres z listy adresów w danym projekcie i przenieść go do terminów.

Przetestuj też zatwierdzenie przyciskiem nad przeglądarką, który jest odpowiednikiem F9.

Dostępna jest wersja 2.5 Wystawiacza:

• Dodano możliwość korzystania z silnika przeglądarki Chrome (szybsze ładowanie stron),
  • Usprawnienie metody filtrowania adresów,
  • Metoda importu adresów rozszerzona o pole typu adresów,
  • Inne, wewnętrzne optymalizacje kodu.

https://www.cyfropolis.pl/download

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności