Skocz do zawartości

Wystawiacz ogłoszeń, rejestrator profilii, itp

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Ad. 1 Nie wiem, musiałbym mieć ten tekst, żeby sprawdzić.

Ad 2. Niektóre serwery poczty nie współpracują dobrze z programem. Może chodzi o port, muszę sprawdzić.

Ad 3. Filtrowanie po tagach. Jest opcja nad tabelką adresów (pokazuj adresy z tagiem...).

Ad 4. Opisy lub inne dane spięte w łańcuchach synonimów są losowo wybierane w trakcie wklejania. Można ponawiać wklejanie, aż zobaczysz odpowiedni wklejony opis.

Ad 5. Tak zrobiłem, żeby nie powielały się adresy.

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie nie działa recaptcha, problem leży po stronie programu czy mojej? 

Nie wiem, poproszę o adres strony.

Pole formularza było z nazwą messages i przypisałem mu pole "opis" potem zmieniłem na "dodatkowy opis" a następnie wróciłem tzn. chciałem wrócić do "opisu" i już nie chciało wypełniać formularza.

Trudno wyczuć w tym momencie. ;-)

Grzegorz a ja apeluję o informowanie swoich starych klientów o nowych programach/projektach - to się naprawdę opłaca, a nie dostałem nigdy żadnego maila z ofertą choć kilka lat temu pisałem aby dać znać jak coś się pojawi ;-)

Grzegorz to jest ogromna wada, kilka lat temu przy poprzednim projekcie w zalążkach wymieniliśmy kilka maili i obiecałeś mi informację o starcie projektu, tymczasem wystartował kolejny z tego co widzę, a ja żadnego maila nie dostałem tylko dowiaduje się po czasie na forum ;)

Może nawiąż z kimś współpracę, kto pomoże Ci promować programy? ;)

• 2 tygodnie później...

Ad. 1

To był błąd w programie. Można ściągnąć uaktualnienie z poprawką:

https://www.cyfropolis.pl/zasoby/wystawiacz/WystawiaczAktualizacja2.6.zip

Ad. 2

Najlepiej nie usuwać zdefiniowanych pól, bo gdy się je usunie, to wiadomo, że to co usunięte zniknie.

pozdrawiam

Grzegorz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności