Skocz do zawartości

Wystawiacz ogłoszeń, rejestrator profilii, itp

SEO-Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Dwa pytania:

1. Jak skonfigurować pocztę gmail? Czy program obsługuje imapa?

2. Czy jest albo czy jest planowana opcja dodawania notatek do konkretnych adresów? Dajmy na to dodałem ogłoszenie, dostaję informację, że zostanie ono zweryfikowane w ciągu 48h, chciałbym sobie to zapisać przy tym adresie, żeby sprawdzić po tym czasie zamiast np. osobno w innym narzędziu.

⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Ad. 1. Program obsługuje imapa, ale niektóre serwery poczty odmawiają współpracy. Działa na onecie, wp, itp.

Ad. 2. Taką opcję mogę zrobić jeśli pojawi się więcej wniosków. Żeby jednak nie mnożyć bytów, to w tym momencie używałbym pola tagów i tam wpisywał jakiś znacznik, np.: test48. Potem można łatwo filtrować według takiego tagu.

pozdrawiam
Grzegorz

• 5 miesięcy temu...

Witam

Dostępna jest wersja 3.0 Wystawiacza.

Dokonano drobnych optymalizacji oraz odsiano bazę z nieaktualnych adresów.

Na dzisiaj w bazie znajduje się 689 adresów stron ogłoszeniowych oraz 477 adresów forów.

Oczywiście można importować swoje bazy adresów.

pozdrawiam

Grzegorz

• 1 miesiąc temu...

Wczoraj przy dodawaniu ogłoszeń natrafiłem na kilka nie aktywnych portali - domena wygasła.

Jak usunąć z bazy te adresy?

Czy jest możliwość utworzenia wspólnej bazy którą będą budować użytkownicy Wystawiacza?
np. raz na tydzień synchronizacja bazy użytkowników z bazą na serwerze.

Oraz opcja wyłączenia synchronizacji, gdyż rozumiem, że nie każdy chce się dzielić swoją bazą.

9 godzin temu, nigraS napisał:

Jak usunąć z bazy te adresy?

Dobre pytanie bo kupiłem program jednak nie korzystam, również nie wiem jak bazę "wyzerować"

9 godzin temu, nigraS napisał:

Czy jest możliwość utworzenia wspólnej bazy którą będą budować użytkownicy Wystawiacza?
np. raz na tydzień synchronizacja bazy użytkowników z bazą na serwerze.

Tak, na pewno dostaniesz listy miejscówek kupując soft < 50 zł - pomyśl

Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl

22 godziny temu, stania.info napisał:

bo kupiłem program jednak nie korzystam

To tak jak ja :) Może kiedyś wrócę, ale teraz nie mam za bardzo czasu na takie działania - wolałbym coś bardziej automatycznego.

Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. 

https://docieplanie-poddaszy.pl/  a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl 

Dnia 18.09.2017 o 07:01, marecky napisał:

No niestety tak jest już to dawno zgłaszałem, ale nie dało się nic zrobić

W sumie za te pieniądze cudów nie można oczekiwać. Tak też podszedłem do zakupu. Myślę, że takich jak ja jest więcej.

Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. 

https://docieplanie-poddaszy.pl/  a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl 

Witam!

Aby wyzerować bazę adresów wybierz opcję usuwania adresu z wybranym tagiem i wpisz przecinek.

Jak znam życie, opcja wspólnej bazy użytkowników nie zda egzaminów (taka próba była już w seo bohaterze).

Dnia 20.09.2017 o 14:49, nigraS napisał:

A jak dodać możliwość sortowania adresów ?

Adresy bez captha, adresy bez rejestracji...

Dodaję do wybranego adresu tag np. bezcaptha i tag ten nie pojawia się w rozwijanej liście.

Sortowanie adresów czy filtrowanie? Bo wyświetlanie określonej grupy adresów załatwia tagowanie adresów.

Dodanie tagu do adresu nie powoduje automatycznego dodania tagu do listy wyszukiwania wg. tagu (taka lista liczyłaby zbyt dużo pozycji i stała by się nieczytelna). Prostsze i szybsze jest wpisanie kawałka wyszukiwanego tagu w zależności od potrzeby niż szukanie go pośród kilkudziesięciu tagów.

pozdrawiam

Grzegorz

• 2 tygodnie później...
Witam
Można ściągnąć najnowszą wersję pliku 3.1 exe z opcją eksportu adresów i usuwania całej bazy adresów (opcje w menu głównym).
Dorobiłem też ułatwienie usuwania pojedynczego adresu z tabeli adresów (skrót Ctrl+Delete).

pozdrawiam
Grzegorz

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności