Beerbant Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Mam małą prośbę do nowicjuszy: jeżeli przychodzicie tutaj w celu uzyskania pomocy przy rozwiązaniu problemu związanego z rankowaniem stron to chyba w interesie obu stron (zarówno tej z problemami jak i tej próbującej pomóc) leży jak najdokładniejsze opisanie problemu. Niestety nie jest to forum dla jasnowidzów, aby zdiagnozować problem należy dysponować jak największą ilością danych. Radziłbym również skorzystać na początku z wyszukiwarki na forum oraz rzucenia okiem na tematy przyklejone bo być może któż już uzyskał pomoc w podobnym temacie, postępując w ten sposób unikniecie "olania" oraz irytacji bardziej doświadczonych użyszkodników forum . (tak wiem, że jest dużo materiałów ale jeżeli jesteś niecierpliwy/a to nie nadajesz się do tej roboty) 4 1 Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Beerbant napisał(a): Radziłbym również skorzystać na początku z wyszukiwarkiA jak nie znajdzie w wyszukiwarce forum, to po przez Google zapytaniem z site np.:: Cytat site:https://www.forum.optymalizacja.com"301 redirect" https://www.google.pl/search?q=site%3Ahttp%3A%2F%2Fwww.forum.optymalizacja.com+%22301+redirect%22&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=FtBbV_KxEvSv8wf4toHQDA 1 HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 przypinam Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bea12346 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez bea12346 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młynek Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 A jaki to ma związek z tym tematem? Sprzedam punkty w nowym SWL'u LinkTak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamina Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 OK. Zrozumiałam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavifcb6 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Ja ogólnie jestem na tym forum w celu poznania jakichś metod czy informacji, które pomogą w promocji strony i podniesieniu jej w górę. Opisze problem, gdy będę miał wyższą rangę na forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fate Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 nie trać czasu weź peofesjonala BoardKids.PL - ubranka dla młodych wymiataczy, jeżeli chcesz by Twoje dziecko wyróżniał unikatowy styl Handmade streetwear for kids Ubrania dla dzieciaków BoardKids Polska marka handmade z Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 W dniu 4.11.2016 o 14:58, Xavifcb6 napisał(a): (...) Opisze problem, gdy będę miał wyższą rangę na forum. (...) Przyznam, że ciekaw jestem tej zależności pomiędzy Twoją, jak to piszesz, rangą na forum a opisaniem problemu (zapewne dotyczącego SEO a może czegoś innego). Daj znać gdy Twoja ranga się zmieni lub gdy uznasz, że się zmieniła. Powodzenia! 4 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progress_garage Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 szczera prawda, cierpliwość to podstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 W dniu 20.11.2016 o 22:20, progress_garage napisał(a): (...) cierpliwość to podstawa Szczególnie polecana przy początkowych postach. Warto dbać o sensowne wypowiedzi i trzymać się tematu bo można szybko stąd wylecieć 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Na razie ma 8 postów i nic konkretnego , czekamy dalej.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 MaxPan napisał(a): Na razie ma 8 postów i nic konkretnego dobije 15, zasra linkiem i wyleci Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreatValued Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Fajnie by bylo gdyby zamiast odpowiedzi w stylu "cierpliwosc to podstawa" byly to merytoryczne odpowiedziwy jasniajace problem, bo strach tutaj zadawac pytania :-) Best quality furniture, mattress, table ware. China, dining sets, cutlery. Best quality furniture, mattress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Fajnie by było jakby nie odkopywać postów sprzed 2 lat i to jeszcze nie pisząc nic nowego/ciekawego/wnoszącego do tematu. Bo wchodzisz na forum, klikasz ,,nieprzeczytana zawartość,, a tam nie ma po co wchodzić. 2 Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi