Skocz do zawartości

Pozycja strony w Google - fraza

nemo223

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Interesuje mnie w jaki sposób uzyskać pozycję strony w Google. Mam na przykład domenę: "onet.pl" i frazę "wiadomości lokalne" - w jaki sposób sprawdzić na której pozycji znajduje się dana strona.

Czy w Google jest jakaś fraza, czy może nawet narzędzie płatne które pozwoliłoby mi znaleźć odpowiedź?

Od razu mówię, że wiem iż są specjalne serwisy, jednak moja ilość danych, które chciałbym sprawdzić nie nadaje się aby wszystko ładować do systemu.

Tylko płatne narzędzia wchodzą w grę przy tej ilości, jest ich sporo na rynku.Tak mnie zastanawia coś źle zrozumiałem (lub Ty źle wyjaśniłeś), chcesz monitorować pozycję 3500 stron? I dla każdej po 30 fraz?

To grubo.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

3,000×30 = 90,000 teraz jeszcze jak maja być sprawdzane czy po 10 i do max top 100 czy po 100 wyników na SERP.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@nemo223 testuje teraz kilka systemów do monitoringu pozycji i w cmonitor za 500pln jest pakiet bez limitu domen i fraz ale nie wiem czy Cie nie wygonią jak wrzucisz tam 3500 domen i w sumie 100 tysięcy fraz :D

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

cmonitor za 500pln jest pakiet bez limitu domen i f
Nie ma w praktyce czegoś takiego jak "bez limitu domen". Chyba, że mowa o takich "bez limitach" jak internet mobilny, że po przekroczeniu (n) G spada prędkość do takiej, która praktycznie uniemożliwia przeglądanie stron.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Mion wiem, że nie ma czegoś takiego jak bez limitu, to nie ja pisałem tą oferte :D Nie znalazłem tam żadnego regulaminu ani parametrów technicznych jest tylko porównanie pakietów.

Za 150zł jest pakiet 2500 fraz więc zakładam, że w tym za 500 "bez limitu" powinno być możliwe monitorowanie conajmniej 7500 a ile uciągnie cały system i ile jest możliwe realnie dla jednego konta tego nie napisali.

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności