Skocz do zawartości

Systemy wymiany linków

OPCG.net

Rekomendowane odpowiedzi

Proponowałbym jeszcze podzielić na te skuteczniejsze i mniej skuteczniejsze oraz na te co dają szybkie efekty.

Czy ktoś może wie który SWL jest tak samo skuteczny jak seo.net.pl, weblink, linkme, elitelink, livelink?

Są jeszcze jakieś godne polecenia i dające szybkie efekty?

No dobra, ale jeżeli Livelink pokazuje mi, że mam 5k linków w tym systemie do mojej strony, a Yahoo znalazł po już pewnym dłuższym czasie tylko 30 to ja dziękuje za taką skuteczność.

Dziwne - mam tysiące linków z livelink i ponad 100.000 BL w yahoo doskonale to odzwierciedla. LiveLink to bardzo dobry system ale nie dla wszystkich - większość domen jakie w nim siedzi to totalne zaplecze...mimo wszystko uważam że 100.000 takich słabych linków ma większą moc niż 300 nieco silniejszych (a tyle dostałem w LinkMe za te same strony co w livelink). Dla mnie rachunek jest prosty.

Zresztą jaki inny system stały jeśli nie LiveLink ? Zastanówcie się - nic innego po prostu nie ma... seo.net - szkoda punktow na te nowe linki stałe, to samo elitelink, link-vault - straszne ograniczenia na darmowym koncie, zostaje tylko linkorn i livelink...

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

LiveLink to bardzo dobry system ale nie dla wszystkich

Dochodze niestety do wniosku ze to akurat prawda, jest to dobry system tylko dla admina i jego klientów.

Wiesz Pawka ciężko jest dogodzić każdemu, ten co podłączy z 4 domeny, i dostanie masę linków z unikalnych IP robi awanturę że nie ma wcale linków na głównej. Ten co dostanie bana na nie zaindexowane domeny, płacze i rozpowiada dyrdymały na boki że źle, za chwile będzie pisać dlaczego sam ma linki na nie zaindexowanych podstronach. Pawka live to zbiorowość, i tu wszystko działa pod algorytmem.

Nie ma ten ma lepiej ten ma gorzej. ( różnica pojawia się dopiero w pułapach punktów ) mocne konta z dużą ilością punktów, maja lepsze linki o tyle ze system zaczyna im losować główne )

Jeśli masz dużo punktów, i system może sobie pozwolić by twoje konto zapłaciło za linka na głównej to je rozdaje, jeśli widzi ze masz mało punktów to co ma ci dać 1 linka na głównej czy 150 linków na podstronach unikalnych domen.

Co bardziej kopnie odpowiedz znasz.

LiveLink.pl - System wymiany linków stałych

• 2 miesiące temu...
LiveLink to bardzo dobry system ale nie dla wszystkich

Dochodze niestety do wniosku ze to akurat prawda, jest to dobry system tylko dla admina i jego klientów.

Niestety coraz więcej spamu, coraz mniej moderacji. To co widywałem na zapleczu (bo w zeszłym tygodniu od nich uciekłem) z moimi linkami to totalne śmietniki i farmy pod site. Teraz testuje kolejne polskie systemy, za jakiś czas napiszę jak wyglądają zaplecza u innych.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

• 2 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...

Link24.pl się skończył, ostatnio zmieniali punktacje, obcieli drastycznie, kazali zmieniać pliki na serwach i kod na strone, spadło pobranie linków, poleciały frazy a oni dumie że jest ok i to kosmetyka, miałem kilkaset i więcej linków dla jednego anchoru teraz mam max 20 przy tych samych stronach. Dziady i tyle.

• 2 miesiące temu...