Skocz do zawartości

Błędy 404 w Search Console

stachi

Rekomendowane odpowiedzi

W Search Console pojawiła się informacja o wykryciu wielu błędów 404 na jednym z moich blogów. Błędy dotyczą wpisów, które nigdy nie pojawiły się na blogu. Sprawdziłem, czy gdzieś z bloga nie linkowałem do tych wpisów, ale nic nie ma. Mam to odłączać czy zostawić? Jeżeli usuwać to jak? Przez "Usuń adresy URL" w SC?

Domena od początku jest moja. Jest to o tyle dziwne, że linki prowadzą do artykułów, które pojawiły się na innych moich blogach. Powiedzmy, że mam trzy blogi o łodziach, samochodach i motocyklach. :P I na witrynie lodzie.pl pokazuje mi się komunikat, że nie znaleziono strony lodzie.pl/opel-corsa, a artykuł z takim url jest na portalu samochody.pl. Wszystkie blogi są na jednym serwerze. Robić coś z tym? Odłączać w SC?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności