Skocz do zawartości

Dotarcie do starych fanów dzięki postom sponsorowanym

eperales

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Moje pytanie odnosi się do aktywności fanów na Fanpage. Jak zapewne wszyscy doskonale wiedzą, “docieralność” postów jest skutecznie obcinana przez Facebooka.

Ale do rzeczy:

Załóżmy, że mam fanpage założony 2 lata temu i jest na nim 500 000 fanów.

Duża część moich fanów zapewne nie widzi już postów, które publikuję, ze względu na to, że są oni "starymi" fanami, którzy dość dawno zostawili u mnie lajka i przestali być aktywni na fanpage.

Tu właśnie pojawia się moje pytanie. Chcę zamówić na Facebooku sponsorowane wpisy, tak żeby wyświetliły się one tym "starym" fanom. Czy w momencie gdy taki "stary" fan zareaguje na wpis sponsorowany, to wówczas widoczność wpisów z fanpage wróci u niego z powrotem do normy i będzie on później widział normalne posty, które będę publikował na fanpage?

Będę wdzięczny za każdą informację i wskazówkę.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności