Skocz do zawartości

link i site w Yahoo

katka

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

Ja dopiero dzisiaj zobaczyłem że Yahoo wyświetla wyniki link: mojej strony

Niestety WEB SEO toolbar dalej widzi BL=0

A jak u was?

U mnie WEB SEO również 0

W Yahoo ponad 1000

Wszystko zależy od tego jak jest skrypt napisany...

Niestety, opierając kod na skrypcie linkpopularity zamieszczonym na PiO nie wszystkim i nie zawsze będą prawidłowo pobierane wyniki z Yahoo.

Poza tym wyszukiwarki od czasu do czasu zmieniają parametry stosowane w wyszukiwaniach i zmieniają treść opisu ilości znalezionych wyników na stronach wyszukiwań. Trzeba więc tego też pilnować i aktualizować kod.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

dargre` masz racje.

Ale sytuacja byla taka przynajmniej w moim przypadku ze yahoo fizycznie nie widzial domeny i subdomen takze BL.

Klika dni temu BL powrocily

A ja kod linkpopularity totalnie zmodyfikowałem, i póki szukajki nie pozmieniają tekścików przy wynikach wyszukiwań, nie ma bata, żeby wyników nie pokazało.

Wpasowałem swój skrypcik na katalog LinkForever. ponad 1700 opisów, więc ponad 1700 pobrań BL+SITE i działa non-stop.

Dowaliłem jeszcze Altavistę. Na inne szukajki miejsca brakuje, chociaż są zaimplementowane i też gotowe do wyświetlania. Dodatkowo dałem URL-e pod wynikami.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności