Skocz do zawartości

TOP1 a nie ma wejść - dlaczego ?

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeżeli są wykluczone wejścia z obrazków (grafik) to w grę może wchodzić taka sytuacja, że jest dużo wyświetlanych adwordsów + zakupy google przy niezachęcającym opisie wyświetlanym w serpach. Najprawdopodobniej są to frazy dla których treść witryny nie interesuje internautów, fraza im pasuje ale nie w kontekście treści / tematyki witryny.

Na przykład wpisują frazę słoik w kontekście warszawiaka :P

Poniżej masz na czerwono podkreśloną taką sytuację 

ddt7k22phbap.jpg

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

PS

Tomek , przy następnym spotkaniu zrobię Ci szkolenie "level pro" (bez dotacyjne) :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Odpowiedź może być prosta.

Gdyby Google pokazywało dane w 100% zgodne z rzeczywistością, to adwords nie byłby taki opłacalny.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Już wam pokazuje o co chodzi, tak naprawdę cały czas mam zarys skąd to się tam wzięło

Ja bym proponował pójść na jakieś dobre szkolenie z analytics, działania robotów sieciowych,  funkcjonowania wyszukiwarki Google i kurs obsługi semstorm.

Edit.

Na jednej z grup już rozpracowali fenomen Xanna. Tak jak mówiłem na szkolenia. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Jeśli powiążesz usługę w Google Analytics z witryną na koncie w Search Console, w raportach Google Analytics pojawią się dane z Search Console.

Wszędzie, gdzie ktoś Ci wytknie błąd piszesz, żeby czytał ze zrozumieniem sam nie mając tej umiejętności. 

Co ma analytics do danych z Google Search Console ?????

Jeśli robisz szkolenia to to jest podstawa podstaw. 

Zoba,  z przed chwili.

23vnxi8.jpg

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności