Skocz do zawartości

TOP1 a nie ma wejść - dlaczego ?

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chyba łaczy je logo Google

Proponuję abyś Tomek zrobił szkolenie z łączenia kont anala z gsc :D ... No i sam na nie poszedł :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

TY Xann na prawdę nic nie wiesz? Wszystko za Ciebie pracownicy robią? Wróć kilka postów wyżej, przyjrzyj się dokładnie jednej rzeczy.Przeanalizuj, pomyśl, wyciągnij wnioski.

Jak nie dojdziesz o co chodzi daj znać.Zrobię krótkie szkolenie, tanio, a pewnie Ci się przyda.I pokażę Ci przykłady na ten temat co pytasz.

P.S.Wystawiam faktury VAT. Wrzucisz w koszta.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

@firan czytaj artykuł ze zrozumieniem, co ma GA z tym wspólnego ? Gwt wyświetla wyświetlenia zbanowamej strony, jeszcze raz pytam co ma z tym wspólnego GA ?

Chyba łaczy je logo Google

Proponuję abyś Tomek zrobił szkolenie z łączenia kont anala z gsc :D ... No i sam na nie poszedł :D

Krzychu kolega mówi o adwords, czytaj ze zrozumieniem

Marketing internetowy dla firm

A ja mam pytanie do Pana Xanna - Tomka jako eksperta. Czy generowanie treści na stronie pod zapytania wyszukiwarki nie jest zabronione przez google? Jestem początkujący, więc nie wiem i pytam:) Z tego co udało mi się dowiedzieć to trochę wygląda jak black seo? Domyślam się, że to jakiś "błąd", który należy poprawić ;-).

hcl9lpo32bfk.jpg

y33lsuv8giip.jpg

Jeżeli są wykluczone wejścia z obrazków (grafik) to w grę może wchodzić taka sytuacja, że jest dużo wyświetlanych adwordsów + zakupy google przy niezachęcającym opisie wyświetlanym w serpach. Najprawdopodobniej są to frazy dla których treść witryny nie interesuje internautów, fraza im pasuje ale nie w kontekście treści / tematyki witryny.

Na przykład wpisują frazę słoik w kontekście warszawiaka :P

Mam podobna sytuację - top3 i nie ma klików a frazy mam bardzo dokładnie dopasowane - niektóre 100% CTR. 

sslev.pl 10 powodów, dla których powinieneś mieć certyfikat SSL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności