Skocz do zawartości

Nazwa trzy wyrazowej domeny z 1 myślnikiem

przemkoo101

Rekomendowane odpowiedzi

tank to pokazuje że najlepiej stoją stare od wielu lat linkowane domeny, jako pierwsze zawsze idą jednowyrazówki, mijają lata i obstawione są  dwu wyrazowe, mijają kolejne lata  i desperaci próbują wbijać trzy wyrazówki, z założenia 3 wyrazówka wygląda jak spam i nikt z palca, szczególnie na telefonie nie będzie wbijał 30-40 literowej domeny

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Google premiuje krótkie domeny ( mało znaków)
Zwłaszcza rejestrowane przy pełni księżyca...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Wnioski na podstawie Search Engine Journal.

Artykuł z dnia:

July 13, 2009

Może się powstrzymaj z dalszymi "poradami" :wacko:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

A jak Twoje linki do artykułów 3 letniej dawności z których chciałeś mnie uczyć?

Na przykład ten z 2013

https://_www.seoland.pl/50-czynnikow-on-site-wplywajacych-na-pozycjonowanie-strony-internetowej/

MaxPan: Ja nikogo nie zamierzam uczyć. Wymieniam tylko swoje doświadczenia. Może komuś pomogą. Sam chętnie słucham rad ( po to tu jestem)

Jeżeli chodzi o myślniki - wziąłem udział w dyskusji bo parę lat temu miałem domenę : frazafraza-fraza.pl ( frazy dość długie i bardzo konkurencyjne- kredyty hipoteczne)

Fakt - doszedłem do 8 pozycji na te frazy i ruch był. Ale domena frazafrazafraza.pl zawsze była przede mną ( linkowanie, optymalizację miałem lepszą, staż domeny - różnica kilku miesięcy. Miałem PR2 , tamta domena PR0.

Dodatkowo linkowałem na forach ogólnotematycznych i jestem przekonany, że sporo ruchu type in dostała konkurencyjna domena.

PS: te 2 domeny są nadal w sieci ( ta z  "-" już nie jest moja ) i sytuacja się wiele nie zmieniła. Mówię o 2010 r.

Wnioski na podstawie Search Engine Journal.

Artykuł z dnia:

July 13, 2009

Może się powstrzymaj z dalszymi "poradami" :wacko:

Mion: Search Engine Journal to zawsze jakaś informacja. A jeżeli chodzi o domeny z myślnikiem czy bez to najłatwiej sprawdzić, które są "lepsze" logując się w swoim panelu i sprawdzając ile tam jest domen z  "-" a ile bez "-" . Zawsze jest więcej bez  :olaboga: 

sslev.pl 10 powodów, dla których powinieneś mieć certyfikat SSL

Widisz nawet nie odróżniasz sarkazmu. Z tymi linkami do artykułow 3 letniej dawnosci to żartowalem. To co warto czytać ja czytam na bierzaco. Nawet totalne frmazony ( lepij zasypiam).

Jak polegasz na artykułach ( jak dla mnie to bardzo dziwne) to poczytaj sobie

https://blogs.verisign.com/blog/entry/how_keyword_rich_domain_names
bo parę lat temu miałem domenę

Parę lat temu ja bylem na 2 lata młodszy, ale to nic nie udowadnia oprócz tego, że lata lecą.

Miałem PR2 , tamta domena PR0.

Czad, to 2 lata temu PR grało jakąkolwiek role w serpach? To nowość.

Fakt - doszedłem do 8 pozycji na te frazy i ruch był.

Dodatkowo linkowałem na forach ogólnotematycznych

Tak tak linki "tematyczne" o wiele lepsze od innych......

Nie ma to jak wyciągać wnioski na jednej domenie maksymalnie na trzech.....

Zastanawia mnie tylko jeszcze jedno gdzie podziało się Twoje poprzednie konto na PiO   :D

Widisz nawet nie odróżniasz sarkazmu.Jak polegasz na artykułach ( jak dla mnie to bardzo dziwne) to poczytaj sobie

https://blogs.verisign.com/blog/entry/how_keyword_rich_domain_names
bo parę lat temu miałem domenę

Parę lat temu ja bylem na 2 lata młodszy, ale to nic nie udowadnia oprócz tego, że lata lecą.

Miałem PR2 , tamta domena PR0.

Czad, to 2 lata temu PR grało jakąkolwiek role w serpach? To nowość.

Dodatkowo linkowałem na forach ogólnotematycznych

Tak tak linki "tematyczne" o wiele lepsze od innych......

Nie ma to jak wyciągać wnioski na jednej domenie maksymalnie na trzech.....

Mion: Search Engine Journal to zawsze jakaś informacja.
Człowieniu! Poszukaj sobie na tym forum informacje sprzed 7 lat i pozycjonuj nimi się kierując.

Nie sprzeczam się o keyword rich domain tylko o ilość znaków w domenie. Dla mnie logiczne jest , że wyszukiwarka nie premiuje zbyt długich adresów bo byłoby ich już bardzo dużo.

cyt. PS: te 2 domeny są nadal w sieci ( ta z  "-" już nie jest moja ) i sytuacja się wiele nie zmieniła. Mówię o 2010 r.

6 lat temu PR miał znaczenie. Z resztą dzisiaj też ma chociaż google go nie "pokazuje"

SSLEV  i po co te cytaty w całości?

Sorry. OK. Będę skracał posty. Nie zwróciłem uwagi.

Mion: Search Engine Journal to zawsze jakaś informacja.
Człowieniu! Poszukaj sobie na tym forum informacje sprzed 7 lat i pozycjonuj nimi się kierując.

Dużo się nie zmieniło myślę ale dzięki za radę. Przeszukam archiwum forum.

Dużo się nie zmieniło myślę
Czy Ty jesteś poważny, czy piszesz coś by pisać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności