Skocz do zawartości

Pozycjonowanie podstrony?

BlackHat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

dodajac dzis do katalogów spotkałem się z sytuacją, że ktoś dodawał podstrone swojego serwisu do katalogu? To mialo cos na celu? A moze przespałem ostanią dekadę :D

Dla mnie daje to gorszy wynik niz pozycjonowanie samej strony www.xxxxxx.pl niz www.xxxxx.pl/xxxx.html

Mylę się? Z góry dzięki za odpowiedz

naughty.gif

w taki sposób można tworzyc perselle - strony z odpowiednim tekstem w który są wplecione linki pozycjonujące o większej mocy i wartości niż normalne w stopkach.

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Jest. Na przykład: pozycjonujesz stronę główną na dość ogólne, ale ważne słowa kluczowe i podstrony serwisu na słowa kluczowe, które dotyczą właśnie tej strony. Sklep komputerowy ma podstronę o monitorach, albo głębiej o monitorach LCD, albo dalej o monitorach LCD 21", albo jeszcze dalej o monitorach LCD 21 " Lenovo. To wszystko można i trzeba pozycjonować.

Eksperyment Discover.pl

mrtn, dodanie linka z katalogu (jakt, że głownie te lipne na to pozwalają) do podstrony to oszołomstwo? przesada...

i to grube oszołomstwo to spamerstwo i śmietnisko.

Ja dodając podstrony tylko jednego portalu ze stopki zaśmieciłbym CAAAŁY KATALOG, a po 3 takich wpisach właściciel zwinąłby interes i tyle by było katalogu :)

ja pozycjonuje podstrony katalogami i jestem zadowolony. Oczywiście dodaje podstrony do tych katalogów w których regulamin na to pozwala, a jest ich nie mało i nie sa to tylko qlweby :hello:

mrtn, dodanie linka z katalogu (jakt, że głownie te lipne na to pozwalają) do podstrony to oszołomstwo? przesada...

Ja dodając podstrony tylko jednego portalu ze stopki zaśmieciłbym CAAAŁY KATALOG, a po 3 takich wpisach właściciel zwinąłby interes i tyle by było katalogu :)

oczywiście tyle podstron na ile wpisów pozwala katalog :)

no racja, jak masz serwis na kilkadziesiąt-kilkaset fraz i będzie trzeba linki to nie będziesz klepał katalogów...

ale teoretycznie, pod względem korzyści z takiego działania, to czy to do strony czy podstrony link z katalogu daje tyle samo...

już nie przeginajcie z tym śmieceniem i cała tą white SEO :hello: ja tam wale do katalogów nie tyle podstrony co kategorie i czasami nie pogardze dodawaniem pojedyńczych podstron także "każdy orze jak może" :)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności