Skocz do zawartości

Mistrzostwa w Pozycjonowaniu

lukas1986s

Rekomendowane odpowiedzi

Czy w zeszlym roku badz obecnym odbyly sie Mistrzostwa Polski w Pozycjonowaniu?

Odbywają się codziennie ....

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

a blake ? :D

Olał temat...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Taka "impreza" po prostu nie jest opłacalna jeden dobry klient daje miesięcznie wielokrotność "nagrody" ... :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Nu bo jeśli chcą topy na tabletki a dają 1000 USD za 1 miejsce, to nawet średnio rozgarnięty wie, że tyle wydać trzeba na captcha. Pomijam fakt, że strony maja pozycjonować brand który później nie będą mogli wykorzystywać w swoich stronach :D.

Ten kto te zasady konkursu wymyśla chyba pomyślał, że na forum nikt nie umie liczyć.....

Wygraną w konkursie pozycjonowania ( Mistrzostwa) można by było chwalić się. Było jakieś logo, dyplom, tytuł i tak dalej.

A co zrobić z wygrana w tabletkowym. Powiesz klientowi :: wygrałem konkurs z pozycjonowania tabletek na hemoroidy?

Przecież taki klient nawet nie wie czy to jakiś wyczyn czy okazja do śmiania się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności