Skocz do zawartości

az.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

1. top100 jest wg. domen a nie wg. jakosci ;)

2. az.pl -> domeny TAK, hosting podobno NIE, a ogólnie rozbija sie o słaby support. Pewnie gdyby nie to, że z domenami mozna wszystko zrobic samemu w panelu to tez były by problemy.

dzięki normanos za info ale szukam czegos bliżej :) i suportu polskiego.

Poczytałem troche forum hostingowe i dobre opinie zbiera progreso.pl

Co sądzicie o tej ofercie i tej firmie?

https://progreso.pl/serwery-wirtualne.html

biznes plus

Nadmieniam iż mój post ma charakter wyłącznie zapytaniowy i nie służy żadnym celom kryptoreklamowym ;)

Mam jedno konto na puretec.pl, sporo osob polecalo mi ten host i jak narazie nie mialem problemow zadnych.

https://www.puretec.pl/webhosting.php

Za 1,2 k rocznie masz calkiem przyzwoitego virtuala, albo doplacasz 200 i za 1400 masz juz VPS. Za 1800 masz juz najslabszego z oferty dedyka.

Nie gwarantuje jednak ich jakosci, ja nie mialem jak narazie absolutnie zadnych problemow i spotkalem sie z wieloma pozytywnymi opiniami odnosnie do tego hostu.

Ceny maja rozsadne ;) Serwerownie maja w Deutschlandzie

pozdrawiam

• 1 rok później...

Ostro podbiję temat, bo wszystko o AZ to albo o kodach albo o domenach, a od razu mówię (żeby nadgorliwi moderatorzy się nie czepiali), że jest to opinia o hostingu.

Mam nieszczęście obsługiwać stronę mojego pracodawcy, która jest w AZ. Dzisiaj i wczoraj jakość tego hostingu przechodzi wszelkie ludzkie pojęcie na temat jak gó*****y może być hosting.. parodią jest, że musimy wchodzić na stronę po IP, bo poddomena w az.pl często nie działa (jakby padały im DNSy).

Od wczoraj ciągle jakby padała baza.. strona się wczytuje, albo staram się zalogować do części administracyjnej (to serwis na Joomli - ale spokojnie, prawie w ogóle nieoblegany :pytajnik: i nagle biały ekran a na dole w przeglądarce "Zakończono" (Firefox). Albo gdy już wejdę - znowu biała strona.

Powtarzam: AZ to ścierwo

Przestrzegam wszystkich przed tym gównem!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności