Skocz do zawartości

DMOZ - o co chodzi ?

nigraS

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Próbowałem dodać stronę do DMOZ ponad rok temu. Strony jak nie było tak nie ma do teraz. Nie mam pojęcia czy ją odrzucili czy nadal czeka na moderatora. Słyszałem opinie, że można czekać nawet 2 lata na dodanie stronki (nie wiem ile w tym prawdy). 

IECenter - Work and Travel USA - Praktyki w USA/Australii - Kursy Językowe - pośrednictwo wizowe

• 4 tygodnie później...

nie udało mi się tam dodać żadnej strony - próbowałem z trzema w PL z rozszerzeniem .pl w GB z .co.uk i nic dwa lata czekam z jedną inne kilka razy próbowałem wszystko zgodnie z ich zaleceniami :/

polski producent pras hydraulicznych www.metalserw.pl

regeneracja pomp hydraulicznych https://www.metalserw.pl/naprawa-pomp-hydraulicznych.html

regeneracja siłowników hydraulicznych https://www.metalserw.pl/naprawa-silownikow-hydraulicznych.htm

Robią "nabory" na moderatorów - tylko raczej nikt tego później nie przegląda. Mi po roku przyszedł akcept.

Zdaje się, że nie zależy im na robieniu porządków w działach. Mam działy, gdzie wpisy czekają od 10 lat :)

Dodatkowo wiele wpisów jest odrzucanych przez automat i nie dochodzi do moderacji .

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• 5 miesięcy temu...
Dnia 1.03.2017 o 18:59, jimmi napisał:

kto robi klona dmoza.... db do siągnięcia ;)

jak odstąpią domenę to chętnie zrobię ;) katalog miał moc ale brak organizacji w moderowaniu i padło. Wikipedie tez ludzie moderuja i swietnie sie ma.

Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności