Skocz do zawartości

Planeta-seo : Jak zróżnicować i podlinkować błyskawicznie profil linków do zaplecza?

Newsbot

Rekomendowane odpowiedzi

SEO Party: Jak zróżnicować i podlinkować błyskawicznie profil linków do zaplecza?

Aktualizacja algorytmu Pingwin wymusiła na właścicielach stron dbanie o mocno zróżnicowany profil linków. Jak się okazało jest to obecnie jeden z najistotniejszych czynników mających wpływ na utrzyman...

Poleca: Polska Planeta SEO

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy ktoś się w końcu zlituje nad tym biednym człowiekiem i skróci jego męki? To już przestaje być śmieszne.

b11f420278_zalosne.jpg

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Faktycznie to już jest teza poniżej poziomu miss Piggy - wiem że każda sójka swój ogonek chwali ale żeby aż tak.

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

Mniej więcej do tego roku

cyber-marian-powr%C3%B3t-do-przysz%C5%82

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Tomek chyba stworzył nowy termin w SEO : "seonekrofilia" :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie zapominajcie o frazach "brandingowych" :D

No tutaj musze powiedzieć że robienie dużej ilości subdomnen na jednej domenie od dawna nie działa, co prawda od subdomnen ekspertem jest Blake ale może tylko potwierdzić że nic mu się nie udało.

Przypomina mi się tu pewna historia jak to taki jeden cwaniak zwołał super tajną grupę, warunek był jeden wszyce tyraja na niego , no i było prawie super tylko chopaki nie jelenie wy*****i prezesa i zamiast na niego robią na siebie

A prezes zarządu co 5 min poszcza kawałek "znowu w życiu mi nie wyszło" i myśli o wieszaniu bo mama mu ciągle gada robotę byś se znalazł i się wreszcie wyprowadził :)

Od taka historia kim jest nasz bohater to już tajemnica choć nie dawno chyba xann mu wam na kompa ponoć zrobił przez izraelska grupę hakerów ;)

Marketing internetowy dla firm

Psy szczekają a karawana jedzie dalej :D

PS. Jak to miło, że wielki guru seopartactwa tak się interesuje moimi osiągami i opowiada o nich na pseudo seo szkoleniach. Problem jest tylko jeden... informatorów ma tak dobrych jak jego wiedza o pozycjonowaniu.

HEH

Koleś wynajmuje innych żeby mu pozycjonowali tabletki jeszcze na dodatek robi pozycje w paincie a nie serpach a najlepsze jest to że uprawia jawny marketing jak by był właścicielem tego forum a admini siedzą cicho i udają że jego postów nie widzą. 

Co to Xann jest udziałowcem ? bo jeżeli tak to pora zawijać się z tego forum bo na sam widok jego awatara   ma się negatywne myśli względem PiO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności