Skocz do zawartości

Planeta-seo : Jak zróżnicować i podlinkować błyskawicznie profil linków do zaplecza?

Newsbot

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dowolne zaplecze

mówisz masz (dla zachowania NDA jest kłódka) 

dziwne_7.jpeg

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Czy Pan Xann moglby pokazac 1 dowolne zaplecze ktore tak nabralo mocy od eweblinka ?

Oczywiście takie zaplecze możesz zobaczyć już 8 lipca , tutaj  masz linka

https://xannsem.com/szkolenia/link_building_-_white_black_hat_seo

ps. tylko do końca miesiąca cena promocyjna

Marketing internetowy dla firm

Oczywiście takie zaplecze możesz zobaczyć już 8 lipca , tutaj  masz linka

Czy na tym forum obowiązują takie same zasady dla wszystkich użytkowników? Normalny użytkownik który by co chwile wklejał linki do swoich stron został by zbanowany tymczasem, użytkownik XANN natrętnie i nieudolnie uprawia marketing szeptany. Nie róby z PiO kafeteri.

.....

Dla zaplecza kończy się to zwykle powiadomieniem o nienaturalnych linkach co w praktyce oznacza, że link z takiej strony zadziała ujemnie na docelową aniżeli dodatnio.

Loool  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

@marcin777 - mółbyś nie płakać tylko trzymać się tematu, to nie jest forum na któym rozmawiamy o towich problemach, staraj się trzymać tematu rozmowy

Xann skoro tak mocy nabiera twoje zaplecze to czemu zamiast trzepać porządna kasę z topów na wiele bardzo zyskownych fraz musisz bawić się w szkolenia?

Jak juz tak bardzo Cie interesuje ile i na czym trzepie kase to tu masz linka ile natrzepałem kasy (i szkoleń tam nie policzyłem)

https://seoparty.net/za-co-nam-placa/

Dobra, merytorycznie będzie teraz ;) skupta się :P 

Kwestia różnicowania anchor tekstów powstała na fali paniki jak ruszyło czyszczenie serpów , to wszyscy wiedzą. Teraz będzie "do rzeczy" :

otóż napierdalanka anchorami w stylu "kliknij tutaj" , "kliknij tam" czy "kliknij sram" tak naprawdę przeszkadza w rankowaniu gdyż osłabia fraze / słowo kluczowe na które chcemy być w górze. Wbrew oficjalnej propagandzie google algorytm nadal uwzględnia w rankowaniu słowo zawarte w anchorze.

No i dochodzimy do kwestii dywersyfikacji anchorów w celu uniknięcia obniżenia pozycji przy dużej liczbie "monotematycznych linków"

Skuteczna dywersyfikacja (taka która nie osłabia nam możliwości wbicia na topy) oraz taka jaką musimy użyć przy braku mocnego zaplecza tematycznego polega na ..... Wyjaśnię na przykładzie frazy "bielizna" , na przykładzie dlatego, że niektórzy nie rozumieją znaczenia takich słów jak odmiana, wyraz bliskoznaczny itp.

Tak więc ay wywindować dana stronę na frazę "bielizna" należy używać następujących anchorów:

bielizna damska

bielizna erotyczna

zmysłowa bielizna

kobieca bielizna

bielizna dla kobiet

wybierz bieliznę

znajdź bieliznę dla siebie

poszukaj bielizny

bielizna dla Ciebie

i tak dalej i tak dalej w tym kierunku ....

Tak więc mamy dywersyfikację słów i fraz kluczowych zawartych w anchorze a i dodatkowo algo dostaje informację że główną zawartością strony jest .... No co Tomek ?? Główna zawartość strony to jest "kliknij" czy "bielizna" w/g Ciebie ?? :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności