Skocz do zawartości

Planeta-seo : Jak zróżnicować i podlinkować błyskawicznie profil linków do zaplecza?

Newsbot

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dobra, merytorycznie będzie teraz

Pytanie merytoryczne :)

No i po co bezpłatnie szkolisz trolla, który bierze niemałą kasę za szkolenia?

otóż napierdalanka anchorami w stylu "kliknij tutaj" , "kliknij tam" czy "kliknij sram" tak naprawdę przeszkadza w rankowaniu gdyż osłabia fraze

czysta prawda, sprawdzona organoleptycznie :)

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zauważcie, że Xann nie ogarnia merytorycznych postów - nie potrafi się do nich ustosunkować, to jest zbyt trudne. Wystarczy spojrzeć na jego awatar aby w oczach zobaczyć potylicę.. cóż..

Nie starajcie się nawet podnosić wartości wątku merytorycznymi wypowiedziami. Piszcie o ujadających jamnikach i szatrze - to jest level wypowiedzi, który pojmie baron internetów.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

No i po co bezpłatnie szkolisz

Oj tam szkolisz ;) . Ja nie mogę szkolić bo za mało jeszcze wiem, co najwyżej mogę się dzielić własnymi obserwacjami i jakimś tam doświadczeniem.

(sorrki, nie mogłem sobie odmówić odrobiny masturbacji psychicznej) :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

To znaczy Piękny Kawalerze

No ! I tej wersji się trzymajmy :D 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

....

Tak więc mamy dywersyfikację słów i fraz kluczowych zawartych w anchorze a i dodatkowo algo dostaje informację że główną zawartością strony jest .... No co Tomek ?? Główna zawartość strony to jest "kliknij" czy "bielizna" w/g Ciebie ?? :D

Krzychu dla mnie pozycjonowanie zaplecza na słowo "bielizna" mija się z celem przede wszystkim dlatego że nie będę sobie robił sam konkurencji a po drugie młodzi pewnie nie pamiętają ale potem pojawia się setki pytań dlaczego zaplecze jest wyżej od pozycjonowanej strony :)

Dlatego wolę walić "kliknij tutaj" ;)

Marketing internetowy dla firm

Dobre ;)

PS. Ten temat też powinien w dziale z dowcipami się znaleźć z tytułem" "Walę kliknij tutaj" ~Tomasz Wieliczko - zawodowy skubacz jeleni.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

ale potem pojawia się setki pytań dlaczego zaplecze jest wyżej od pozycjonowanej strony :)

Krótkie szkolenie, gratis: Dobre zaplecze przynosi też zyski jak i strona docelowa,ale to trzeba umieć wykorzystać odpowiednio.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

ale to trzeba umieć wykorzystać odpowiednio

Ale to nie dla każdego, bo nie każdy potrafi myśleć. To tak jak z swlem, tylko nieliczni potrafią z niego korzystać :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Oj tam nie masz za co dziękować, wykorzystaj to info na swoich szkoleniach przynajmniej ktoś dowie się coś pożytecznego.

A tak przy okazji, jak Ci dam jakiegoś klienta na szkolenie odpalasz jakiś % ?

Tak pytam bo karawana jedzie, a do mnie piszą czy coś mogę polecić.

TFU, to ten upał tak działa, popsułbym sobie opinię, nieaktualne.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

jesteś naszym bohaterem
naszym  .... Firanem ....  :king:  

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności