Skocz do zawartości

Planeta-seo : Jak zróżnicować i podlinkować błyskawicznie profil linków do zaplecza?

Newsbot

Rekomendowane odpowiedzi

Xann nie zauważyłeś tego że jak polubiłeś post Miona to prawdopodobnie on się z Ciebie nabija?

EDIT: Nie nabija,ale wytyka błędy człowieka który prowadzi firmę, a niestety pisać nie umie.

No niestety, czasem tak bywa.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Xaanka ja lubię się czasem pośmiać, śmiech to zdrowie.Niestety ale Ty więcej uśmiechu przynosisz niż kabarety.Taka prawda.Więc muszę czytać Twoje posty bo gdzie znajdę uśmiech? A czasem trzeba się oderwać od pracy.

Co do tego:

,,Masz mówić, myśleć i pisać o xann'ie,,

Mówić tak, myśleć nie (jestem hetero, w związku, z dzieckiem które kocham, sorry nie podniecasz mnie, musisz szukać gdzie indziej), pisać też masz rację, ale chyba nie pozytywnie.

on się z Ciebie nabija?

nie nabijam się ani z firany ani xany podova mi sie ta zmiana/przejezyczenie pewnie celowe nicku hehe

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Mion a mi nie bardzo bo jak traktować człowieka który nawet nie potrafi nicka poprawnie?

EDIT: Nick Xannka to celowe z mojej strony.Sam Xann kiedyś napisał że traktuje ludzi jak jego traktują, skoro on nie potrafi mojego nicka napisać poprawnie ja też nie.

Xann said

Tak trzymaj firanka

Tak trzymaj Xanka !

w każdym z nas jest jeszcze cos z dziecka ;)

----

Ale zakonczcue juz ten "rok szkolny" mamy wakacje

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Mion tak zgadza się w każdym z nas jest coś z dziecka.I to dobrze bo tak powinno być.

Jednak nie zauważyłem aby ktoś inny pisał na tym forum jak Xann i tak go tolerowała administracja.

Powiedzmy sobie prawdę jest wiele wątków na forum gdzie Xann to robi i admini cicho sza.

Ja rozumiem że daje im kasę, ok, każdy chce zarobić ale żeby aż tak tolerować jego wybryki?

Czy Xann myśli że jak kupił tu reklamę to wszystko mu wolno?

Wkrótce forum zejdzie przez takie działania na psy i tyle z tego będzie.

podova mi sie ta [...] przejezyczenie

Darek, perwą zaleciało.. wiesz kiedy jest przejęzyczenie? Kiedy język omsknie się z .. na ..

:)

P.S. wilk co wygląda jak jamnik widzę dalej ujada :) niech tak trzyma ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

flusteacje

Wytłumacz co to jest, nie rozumiem.W języku polskim nie występuje.Jesteś imigrantem? To by tłumaczyło że nie potrafisz posługiwać się językiem polskim, ale ok, np. MaxPan stara się choć polski język nie jest jego ojczystym.Polecałbym to samo.

Tymczasem tańczyć jak ja zagram

Ty jeszcze na prawdę nie zauważyłeś że robisz sobie antyreklamę czy tylko udajesz?

Ej no czekam Xann na Twoją odpowiedź, długo jeszcze?

Bo zawsze tańczyłeś jak zagram, a teraz nie odpowiadasz.Nudzi mi się, brak kabaretu, a mam wolne.

Z tym forum jest jak z Brexitem:

- Admini są ja komisarze UE, biurokracja, procedury, Peace&Love, mamy swoich pupili, a jak tego nie akceptujesz to jesteś "nietolerancyjnym homofobem" itd.

- Xann jest jak Grecja, korzysta ile się da, wykorzystując słabość adminów

- Ogarnięci użytkownicy (nie mówię tutaj o podziale amator - Pro; tylko myślący - niemyślący) są jak UK; napięcie wzrasta, i jak w wyniku "referendum" granica zostanie przekroczona to po prostu powiedzą "mam Was w d*ie, zabieram zabawki i zmieniam piaskownice".

Takie małe OT, bo nawet nie wiem o czym jest ten temat (jedyne co się dowiedziałem to szkolenia i e-weblink).

P.S. wilk co wygląda jak jamnik widzę dalej ujada :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności