Skocz do zawartości

Dziewczyna w SEO? Witam!

polegalu

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj, ostatnio dużo kobiet jest już w branży również dla tego, że duże znaczenie do kreowania ruchu odgrywają serwisy społecznościowe a tu kobiety mają pole do popisu i lubą taką robotę. Natomiast "nawalanie linkami" to dalej w głównej mierze męske zajęcie :D

Tymczasem jeszcze nie wiem gdzie rączki włożyć ;)

Najlepiej tutaj https://helion.pl/ksiazki/pozycjonowanie-i-optymalizacja-stron-www-jak-sie-to-robi-wydanie-iii-bartosz-danowski-michal-makaruk,pozop3.htm lub ewentualnie w majtki  :jezyk1:

IQOS - Po co śmierdzieć papierosami i jeszcze się nimi truć? Polecam podgrzewany tytoń jako alternatywę https://api.iqosfriends.pl/polecam?a=BNII8U :rolleyes:

Polegalu- Hejka! Tez jestem dziewczyną i dobrze rozumiem Twoją ostatnią wypowiedz ponieważ miałam na początku dokładnie to samo ;). Choć teraz jestem maleńka patrząc na profesjonalistów, to cieszy mnie fakt że moja praca kiełkuje i mam po prostu z tego satysfakcje- ciągle pracuj i ucz się od najlepszych a na pewno też ją znajdziesz! :). Pozdrawiam Cie.

www.skynetic.pl - filmy, fotografia i wizualizacje reklamowe

piorunstudio.pl - Nowe studio fotograficzne w Łodzi

Co kobiety mają z tymi kiełkami? Jakaś mania zdrowego odżywiania SEO?

Haha dokładnie! Mniam mniam ^_^

www.skynetic.pl - filmy, fotografia i wizualizacje reklamowe

piorunstudio.pl - Nowe studio fotograficzne w Łodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności