Skocz do zawartości

Problem z zaindeksowanymi podstronami

suszela

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

mam mały problem z indeksacją podstron. Mianowicie wcześniej podstrona wyglądała tak: mojastrona/stoly w chwili obecnej wygląda tak mojastrona/pl/stoly Google zaindeksował obie i teraz w search console wyrzuca mi błąd, że nie może zaindeksować sobie tej podstrony (błąd 403) przyczyna wiadoma, po prostu podstrona nie istnieje.. Teraz pytanie czy za pomocą htaccess mogę przekierować /stoly na /pl/stoly (jakieś inne rozwiązanie?) i czy w jakiś sposób google sobie to zaindeksuje? I czy może odbić się to na wynikach w pozycji, prócz oczywiście utraty z indeksu /stoly?

IQOS - Po co śmierdzieć papierosami i jeszcze się nimi truć? Polecam podgrzewany tytoń jako alternatywę https://api.iqosfriends.pl/polecam?a=BNII8U :rolleyes:

Czym sprawdzasz? Po prostu w przeglądarce? Być może w pamięci cache się zapisał - zerknij w innej przeglądarce albo wyczyść historie.

Jeśli dalej nie działa to kombinuj, bo czasami różne serwery/hostingi mają różne wymagania co do budowy .htaccess z przekierowaniem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności