Skocz do zawartości

huffingtonpost.com - czy warto

Rekomendowane odpowiedzi

Mam anglojęzyczną stronę i chciałbym dać jej porządnego kopa. Rozważam opcję umieszczenia linku w artykule na stronie huffingtonpost.com (DA 96, PR 8, jak jeszcze istniał i to nie był PR napompowany, wg Majestic 529 tys referring domains), generalnie wypas. Niestety taki link kosztuje kupe kasy i chciałem się Was spytać, czy ktoś z Was umieszczał linka do swoich stron z artykułu huffingtonpost lub podobnej supermocnej strony (typu forbes.com / nytimes.com) i widział, czy rzeczywiście efekt SEO jest bardzo duży? Oczywiście duży efekt to pojęcie względne, ale generalnie każdy pewne wzrosty zakłada po umieszczeniu takiego linka, i chciałem spytać, czy te oczekiwania zostały zaspokojone?

Za komentarze typu "potestuj sam i zobaczysz" dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności