Skocz do zawartości

Pierwsza strona do oceny

skynetic

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

Będę wdzięczna za uwagi (te nie pozytywne również ;)) na temat strony www. skynetic .pl

Ostatnio męczyłam się nad przyspieszeniem pracy pod kątem googla.

Dzięki :)

www.skynetic.pl - filmy, fotografia i wizualizacje reklamowe

piorunstudio.pl - Nowe studio fotograficzne w Łodzi

Wygląd strony mi się podoba.

W kodzie masz błąd: <p class="tekst-skyneticindex">Copyright ©2015</a>

Zmieniłbym też linki z ?page=portfolio na /portfolio w httaccess

W "oferta"  6 boksów moim zdaniem są za bardzo upchane, dałbym w dwóch liniach po trzy.

Profesjonalne narzędzia warsztatowe tylko renomowanych marek. Głodny? Łatwe przepisy kulinarne na moim blogu.

Aktualizacja map fabrycznej nawigacji, Polskie menu w Twojej nawigacji.

Sagitario - dzięki za bystre oko, już idę poprawić ;)

Co do wyglądu strony to chyba kwestia gustu. Mi ( i nie tylko mi) się taka po prostu podoba, nie jest pozapychana i najważniejsze jest po prostu czytelna. Ale wiadomo na ten temat można długo dyskutować :) Niemniej dziękuję za opinię.

tak tak a podstrona "kim jesteśmy" szczyt wysublimowanego gustu....Słyszałaś o formatowaniu tekstu? Bo naprawdę zaplecze wielu użytkowników tego forum wyglądają lepiej.

Ale OK jeśli Ty mówisz, że taka "prostota" to własnie "genialna prostota" i wszytko genialne jest proste to ja nie mam więcej pytań :D , po za tym ile skroiliście za tą bardzo fajną wizytówkę. Tak z ciekawości, może też coś zamówię.

Podstrona kim jesteśmy jest wyjustowana! :P Wiem wiem przydało by się ładniej ten tekst zrobić ale na razie nie mam na niego pomysłu.

Nie pamiętam ile kosztowała, troszkę za nią dałam ale to dlatego że pierwotna strona która zrobiłam wyglądała jak klon właśnie tej tylko ze ta jest responsywna i nie było sensu tamtej przerabiać.

Swoja droga znacie może stronę z ładnymi galeriami? ( brak szpar miedzy zdjęciami w galerii to celowy zabieg jak by co ;))

Wygląd strony mi się podoba.

W kodzie masz błąd: <p class="tekst-skyneticindex">Copyright ©2015</a>

Zmieniłbym też linki z ?page=portfolio na /portfolio w httaccess

W "oferta"  6 boksów moim zdaniem są za bardzo upchane, dałbym w dwóch liniach po trzy.

Sagitario - Wszystko poprawione. Jeśli wpadł byś jeszcze na jakiś pomysł to pisz śmiało ;)

W /oferta masz zamknięty znacznik </j

a składa się na nią m.in:</j><br><br></p>

A w karuzeli Nasi klienci, przy drugiej i trzeciej kropce nie ładują się loga klientów.

Ogólnie strona ładna, jak coś znajdę napiszę.

Profesjonalne narzędzia warsztatowe tylko renomowanych marek. Głodny? Łatwe przepisy kulinarne na moim blogu.

Aktualizacja map fabrycznej nawigacji, Polskie menu w Twojej nawigacji.

Już poprawione. Hmm jeśli chodzi o karuzele z logami to mi ( i paru znajomym) się ładuję wszystko dobrze bo z ciekawości powiedziałam im żeby sprawdzili. Na serwerze obrazki sa a w plikach php pojawia mi się nawet podgląd obrazka także nie wiem skąd taki błąd. Rozumiem że Tobie wyświetlają sie po prostu białe okienka?

"Z chęcią przygotujemy dokładną ofertę zgodną z Pastwa wytycznymi i wymaganiami."

No i coś nie tak z czcionkami, bo polznaczki są inne niż reszta tekstu.

To mój błąd że gdzieś zjadło "ń" ale już powróciło do wyrazu ;) . Uhh mi polskie znaki wyświetlają się poprawnie, na telefonie i tablecie tez :/

Borgis- aaa już rozumiem. Myślałam że nie wyświetlają Ci się te pierwsze bo....dalsze znaczki są puste :D ( jestem na etapie zdobywania logów od klientów ;))

• 3 tygodnie później...

Strasznie nijaka ta strona. Taka sama jak tysiące innych, niczym się nie wyróżnia. Nie ma w sobie kompletnie nic charakterystycznego, co by mówiło, czym zajmuje się firma, co to za firma... Mydło i powidło, nadal nie wiem, czym się zajmuje skynetic, jaka jest jego specjalizacja. Logo mdłe, też nic nie mówi, tak samo jak nazwa, która w sumie nie wiem jaka jest - co to za jakieś qrs poniżej? Po co to?? Ja bym nie skorzystała  z usług tej firmy, wygląda mało profesjonalnie i niezbyt poważnie. "Robimy to, to, to i jeszcze to, i może jeszcze to, i tamto.." czyli wszystko i nic. Brakuje mi konkretnego opisu np. "Skynetic - profesjonalna fotografia i realizacja filmów - z  ziemi i powietrza" Na pierwszej stronie też jest jakieś losowe zdjęcie, góry, serio??? I o czym to ma mówić, że chodzicie po górach, się wspinacie? Gdzie zdjęcia drona? Napisy na zdjęciach też do poprawy, te są kiepskie, trzeba poprawić ich wygląd.

Profesjonalne stoiska targowe - https://kornet.pl Proste strony internetowe, loga, wizytówki... --> moje projekty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności