Skocz do zawartości

Kod Google Adwords 50 Euro

marcinba

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dothan to ja pisalem do Ciebie tego maila. :peace: .....

Umieściłem linki na forum o kosztach voucherów na ebay. Po 7 dolarów znalazłem pomnozyc *3 = 22 zł w zaokrągleniu

Siegepl dzieki za e-mail, może i skorzystam może i nie zobacze jak mój dealer który mi załatwiał vouchery z czerwca cene da.

kupiłem po 3$ :peace:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Po 2 dolce !!

https://cgi.ebay.com/get-50usd-start-credit...1QQcmdZViewItem

Nigdy nie kupowałem u zagraniczniaka !! Ale jakby ktos kupował chętnie się dopisze do listy

A tutaj Po Dolca :D!

https://cgi.ebay.com/FREE-50-Google-ADWORDS...1QQcmdZViewItem

Mylicie pojecia. Sa eBayu sa linki i vouchery. Roznica jest taka, ze uzywajac linka trzeba podac dane karty kredytowej (wypuklej - conajmniej visa classic) to po pierwsze. A po drugie te linki przeznaczone sa glownie dla USA. Kiedys taki kupilem i nie dzialal _WCALE_ z polskimi kartami kredytowymi.

Kolejna sprawa jest to, ze trzeba pilnowac konta, bo gdy pieniadze sie na nim skoncza to zacznie pozerac z karty.

Zreszta wystarczy porownac ceny:

Tutaj sa vouchery :

https://cgi.ebay.com/Adwords-950-USD-vouche...1QQcmdZViewItem

cena ok. 40zl/szt.

A tutaj jest link:

https://cgi.ebay.com/get-50usd-start-credit...1QQcmdZViewItem

cena ok. 8zl/szt.

W chwili obecnej czekam na odpowiedz od jednej osoby z USA czy nadal sa dostepne kody.

Jesli beda to bede jeszcze dzisiaj zamawial. Tak w ogole to prowadze liste mailingowa dotyczaca voucherow, na ktorej wysylam wszystkie najswiezsze informacje jakie na ten temat posiadam. Jesli ktos chce sie zapisac to wystarczy napisac do mnie e-mail i dopisze go.

Jesli beda kody to cena pewnie ok. 28-35zl/szt. zobaczymy. Jesli bede wiedzial wiecej wysle natychmiast informacje na e-mail do osob z ktore mam na mojej liscie.

Dwa pytanka.

1. Jaki jest termin waznosci voucherow, tzn. Kupuje dzis, a do kiedy beda wazne, moge zalozyc konto powiedzmy za 2 miesiace i wtedy je wykorzystac?

2. Czy zakupione vouchery moge laczyc, czyli przypisac np. 10szt. do jednego konta?

// ok, odpowiedz na drugie pytanie juz znalazlem. 1voucher = 1 konto. Zmienie je wiec na troche inne.

Czy moge zalozyc na ta sama karte kredytowa drugie konto z inym vouucherem? Sa jakies ograniczenia z tym zwiazane?

Dwa pytanka.

1. Jaki jest termin waznosci voucherow, tzn. Kupuje dzis, a do kiedy beda wazne, moge zalozyc konto powiedzmy za 2 miesiace i wtedy je wykorzystac?

2. Czy zakupione vouchery moge laczyc, czyli przypisac np. 10szt. do jednego konta?

// ok, odpowiedz na drugie pytanie juz znalazlem. 1voucher = 1 konto. Zmienie je wiec na troche inne.

Czy moge zalozyc na ta sama karte kredytowa drugie konto z inym vouucherem? Sa jakies ograniczenia z tym zwiazane?

1. termin waznosci podaje google przy partii voucherow ktora wypuszcza. Vouchery o wartosci 30 funtow byly wazne do 30 czerwca (jednak Google nikogo nie informujac pozwolilo sobie zakonczyc promocje przed czasem i przestaly dzialac 26 czerwca). Te vouchery ktore byly niedawno tj. 50 euro, google podalo, ze nie maja okresu waznosci czyli teoretycznie powinny dzialac caly czas dotad az nie zostana wykorzystane. Jednak bylo ich strasznie malo.

Lepiej zakladac konto od razu i wstrzymac reklamy, niz zostawiac voucher zeby miesiacami lezal. Dlaczego? Poniewaz voucher to numer ktory przechodzi czasami przez kilka e-maili zanim dojdzie do osoby ktora go wykorzysta. Dlatego w czasie gdy u nas lezy, jakis nieuczciwy sprzedawca moze go wykorzystac.

2. Vouchery z reguly zaklada sie na "Przelew bankowy" a nie karte kredytowa. Mozna wtedy zakladac setki voucherow na inne dane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności