Skotar Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 jest coraz zabawniej, byłem pewny, że mój stary przeniesiony numer jest już zarejestrowany, coś mnie tknęło, żeby to zweryfikować i okazało się, że jednak nie jest. burdel w papierach czy co?przy okazji, ponoć jest limit do 100 numerów na firmę, to prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejW Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Prawda a 20 na osobe prywatną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Niby jest ten limit, ale parę sieci pisze że na odstępstwa można wiele więcej.Dziś rozmawiałem z koleżanką która pracuje w pewnej sieci i powiedziała że to odstępstwo nie jest sprecyzowane.Ogólnie pytanie od niej brzmiało: Ile chcesz kart? 1000 ?, już wysyłam kuriera. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejW Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 https://wpolityce.pl/polityka/305602-karta-sim-a-ustawa-antyterrorystyczna-ministrze-blaszczak-mamy-spory-problem A tak w ogóle to z tego co czytałem to niezarejestrowaną kartę można użyć w zapalniku bomby bo mimo, że nie da się z niej zadzwonić to można odbierać połączenia przychodzące... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 niezarejestrowaną kartę można użyć w zapalniku bomby bo mimo, że nie da się z niej zadzwonić to można odbierać połączenia przychodzące Użyć można ale bez efektu (czytaj eksplozji). Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejW Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Jeżeli karta może odbierać połączenia to może uruchomić zapalnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Nie czytaj głupot. Karta niezarejestrowana jest nieobecna w systemie. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 .. i pewnie nieaktywna < nie sprawdzałem> do odbierania SMS czy też połączeń . HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Jeszcze są aktywne, ale za jakiś czas zostaną po prostu wyłączone więc będą bezużyteczne. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Jeszcze są aktywne Nie są. Ustawa antyterrorystyczna i konieczność rejestracji kart sim jest na rękę operatorom telekomunikacyjnym. Po pierwsze mają dane nowych klientów a po drugie mogą wcisnąć abonament. Często właśnie z rejestracja karty wciskają abonament. Dlatego dopilnowali aby karty były nieaktywne. Od razu mówię, że nie ma takiej opcji jakiś okres przejściowy. Karty sim sa dobrze pilnowane pod ścisłym nadzorem. Ba, nawet jest rejonizacja sprzedaży. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 ^ ' Przepraszamy abonent wybranego numeru nie przyjmuje poł. przychodzących' A wysłanie SMS na taki numer pokazuje, że "wysłany" ale nie dochodzi on na numer docelowy, więc pewnie "wisi" w czasoprzestrzeni i czeka na aktywowanie numeru (nie wiem czy czasem takie smsy jeśli nie docierają w ciągu chyba 7 dni są niedostarczane): Zasięg gsm na takiej nieaktywowanej karcie się pokazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Mam w Play niezarejestrowaną jeszcze wczoraj działała. aż sprawdzę dziś. EDIT: Moja mama też w Play ma niezarejestrowaną, wczoraj dzwoniłem do niej aby właśnie przypomnieć o rejestracji i też działa, może nie wszystkie wyłączyli na raz? Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Ale niezarejestrowana może być: 1) Kupiona po 25.07 i nie aktywowana (nie włożona do telefonu, nie wykonane pierwsze połączenie) - ta nie będzie działać aż do momentu rejestracji lub 2) Kupiona przed 25.07 i normalnie korzystano z niej (wykonywano poł. / smsy) - ta będzie działać do tam 1.02.2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 A no to wszystko jasne, kupione były dużo wcześniej. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 mogą wcisnąć abonament.Może nie od razu "wcisnąć", bo np ofertę plusa: https://www.plus.pl/rejestracja Zamiast się rejestrować, skorzystaj z oferty specjalnej i przejdź z karty na abonament:Rozmowy bez limitu do wszystkichSMS bez limitu do wszystkich8 GBOferta dostępna dla Klientów ze stażem w sieci minimum 30 dni.Cena pierwsze trzy miesiące 0 zl / następne 29 zł < umowa na 24 Miesiące> Można IMHO uznać za korzystną HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.