Tomasz80 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 zrób to jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgnieszkaKamińska Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 "Podobno" operatorzy będą wyłączać karty niezarejestrowane po nowym roku. Jak to będzie w rzeczywistości nie wiem. Czy odpowiedż na to pytanie jest już znana? Nadal nie zarejestrowałam numeru bo mój operator ostatnio kuleje z obługą klienta i się waham. Korzystam z tego telefonu służbowo, więc czas mnie zaczyna gonić. Prosze o odpowiedź, jeśli ktoś wie Próbowałam spamować to forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 wczoraj zarejestrowałem kartę w orange, w salonie nikogo, trwało to z 3 minuty. Za to pewnie pod koniec lutego będą tłumy udrażnianie kanalizacji Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszela Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 wczoraj zarejestrowałem kartę w orange, w salonie nikogo Dlatego, że już minut i hajsu na konto nie rozdają Za to pewnie pod koniec lutego będą tłumy ludzie przeważnie wszystko na ostatnią chwilę, lubią sobie postać w kolejce IQOS - Po co śmierdzieć papierosami i jeszcze się nimi truć? Polecam podgrzewany tytoń jako alternatywę https://api.iqosfriends.pl/polecam?a=BNII8U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 wczoraj zarejestrowałem kartę w orange Na pewno proponowali abonament. Mi za każdym razem proponują. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 A w Bankach przy zakładaniu konta proponują kartę kredytową. To chyba normalne, póki nikt nikogo do niczego nie zmusza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Kartę Play można zarejestrować w każdym kiosku prasowym, sklepiku, innym miejscu w którym jest terminal płatniczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Jak ktoś planuje jakieś zamachy terrorystyczne(nick zobowiązuje), to jest kolejna przeszkoda: Quote Przedmiotem Oferty nie mogą być następujące Towary: [...] telefoniczne, zarejestrowane karty prepaid https://ssl.allegro.pl/country_pages/1/0/z2.php nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 czyli teraz będzie się sprzedawać mobilny internet Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Już sprzedają na allegro karty, które nie wyłączają się po 1 lutym lub dożywotnio aktywne. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Może znów do łask wrócą budki telefoniczne dla szemranych interesów albo zagraniczne karty do telefonów Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misjaNET Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 ta bo jak bedzie ktos chcial robic jakies walki czy inne szemranki to problem jest podjechac do innego miasta, przejsc sie pod jakies tesco, kaufland etc i dac zulowi na zakup simki, a reszte kasy jak przyniesie dzialajace ... takie ustawy utrudniaja zycie tylko normalnym ludziom Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczer Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 W alarmie mam prepaid Orange, to muszę iść z nią do zarejestrowania? Kredyt gotówkowy | Portfel Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Tak musisz bo przestanie działać. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.