Skocz do zawartości

[info] Zostały trzy tygodnie, aby kupić kartę SIM bez rejestracji.

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

"Podobno" operatorzy będą wyłączać karty niezarejestrowane po nowym roku. Jak to będzie w rzeczywistości nie wiem.

Czy odpowiedż na to pytanie jest już znana? Nadal nie zarejestrowałam numeru bo mój operator ostatnio kuleje z obługą klienta i się waham. Korzystam z tego telefonu służbowo, więc czas mnie zaczyna gonić. Prosze o odpowiedź, jeśli ktoś wie :)

Próbowałam spamować to forum

wczoraj zarejestrowałem kartę w orange, w salonie nikogo

Dlatego, że już minut i hajsu na konto nie rozdają

Za to pewnie pod koniec lutego będą tłumy  :)

ludzie przeważnie wszystko na ostatnią chwilę, lubią sobie postać w kolejce  :zeby:

IQOS - Po co śmierdzieć papierosami i jeszcze się nimi truć? Polecam podgrzewany tytoń jako alternatywę https://api.iqosfriends.pl/polecam?a=BNII8U :rolleyes:

• 3 miesiące temu...

Jak ktoś planuje jakieś zamachy terrorystyczne(nick zobowiązuje), to jest kolejna przeszkoda:

Przedmiotem Oferty nie mogą być następujące Towary:

[...]

telefoniczne, zarejestrowane karty prepaid

https://ssl.allegro.pl/country_pages/1/0/z2.php

nihil fit sine causa

ta bo jak bedzie ktos chcial robic jakies walki czy inne szemranki to problem jest podjechac do innego miasta, przejsc sie pod jakies tesco, kaufland etc i dac zulowi na zakup simki, a reszte kasy jak przyniesie dzialajace ... takie ustawy utrudniaja zycie tylko normalnym ludziom

Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności