Skocz do zawartości

Gdzie zakodowany jest kolor #header w wordpress

vasyllek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Koledzy mam prośbę, ponieważ nie mogę znaleźć gdzie zakodowany jest kolor z hedera (tam gdzie znajduje się górne menu). W jakim pliku?

Sam kolor jest do zmiany poprzez panel skórki wordpress, jednak chciałbym dopisać w tym miejscu kilka stylów. 

Kolor w header jest ustawiony na #2d2d2d

Strona oparta na wordpress.

stolarkaartystyczna.pl

Przecież napisał kolega, że zmiana jest możliwa za pomocą panelu, ale chciałby dodać funkcje.. 

Znajduje się tutaj

d640fa9b2adf8.png

wp-content/themes/divi/style.css

IQOS - Po co śmierdzieć papierosami i jeszcze się nimi truć? Polecam podgrzewany tytoń jako alternatywę https://api.iqosfriends.pl/polecam?a=BNII8U :rolleyes:

Cod css #header jest wczytany w źródło strony. I będzie wyświetlane jako pierwsze, ja bym szukał w functions.php ewentualnie w header.php

#main-header, #main-header .nav li ul, .et-search-form, #main-header .et_mobile_menu { background-color: #2d2d2d; }

Jeśli chciałbyś aby kod z pliku style.css wyświetlał się pierwszy musisz dodać !important

np. background-color: #fff !important;

Profesjonalne narzędzia warsztatowe tylko renomowanych marek. Głodny? Łatwe przepisy kulinarne na moim blogu.

Aktualizacja map fabrycznej nawigacji, Polskie menu w Twojej nawigacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności