Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

serdecznie zapraszam do dodawania swoich firm do bazy 12 katalogów firm. Katalogi są na autorskim skrypcie.

Wszystkie katalogi są na ten moment darmowe ale niebawem się to zmieni. Jak znajdę chwilę żeby płatności podpiąć ;)

Oto lista katalogów:

Z czasem planujemy również poszerzać tę listę o czym będę informował w tym temacie.

Dziennikarstwo Obywatelskie - zapraszam do dodawania wpisów

Cześć, dzięki za udostępnienie bazy katalogów.

Szybkie info

W tych:

top-3.pl (po potwierdzeniu mailowym nie ma wpisu na liście oczekujących)

katalogow.pl

Przy dodaniu i potwierdzeniu dodania strony pojawia się biała strona, ale wygląda na to, że wpisy się dodają bez problemów. W pozostałych katalogach pojawia się info, że zostanie wysłane potwierdzenie na maila.

W tym katalogu: dobrotliwy.com.pl wywala błąd "nie odnaleziono serwera" - w potwierdzeniu na maila przychodzi błędny adres: dobrotiliwy.com.pl

Hej,

dzięki za informacje. Wszystkie wpisy są w bazie tylko część ma status "nie potwierdzono" przez błędy, które opisałeś.

Literówkę na dobrotliwy.com.pl poprawiłem. Pozostałe dwa ogarnę w ciągu kilku dni ze względu na urlop od jutra.

Dodawać jednak można do wszystkich już teraz bo wpisy zapisują się w bazie.

• 2 tygodnie później...

W tych katalogach nie wyświetla, że dodało wpis i jest to trochę mylące:

Top-3.pl
KatalogOw.pl

Później zobaczyłem, że maile przyszły.

Aktywacja natomiast wyświetla białą stronę.

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

• 1 miesiąc temu...

Kurcze, a czemu w różnych katalogach nie mogę mieć taki sam opis firmy i ofertę? Przecież to jak rozumiem odrębne katalogi na różnych domenach. Właśnie przy top-3 zwróciłem na to baczniej uwagę (wcześniej jakoś mi się zakonotowało, że w obrębie jednego katalogu w różnych kategoriach nie powtarzać opisu i oferty firmy) Hm, to jak coś to ja bym prosił aby zostawić choć jeden wpis jeśli reszta ma być zablokowania:) A, błąd w top-3 nadal występuje. Problem z NIP - jeśli jest tylko jeden format akceptowany warto go podpowiedzieć w polu formularza.

https://netteria.net - tworzenie stron www, aplikacji web, projektowanie, programowanie Windows, usługi IT
Profesjonalne Wsparcie Techniczne PrestaShop | PrestaExpert

Katalogi nadal darmowe, czy już płatne?

Części do aut amerykańskich https://royalparts.pl , w naszej sklepie znajdziecie części Edelbrock, Royal Purple, Fram, Holley, MSD Performance. Serwis samochodów amerykańskich https://mpgserwis.pl

wiem wiem, już ktoś wcześniej zwrócił na to uwagę, postaram się jutro ogarnąć ten temat

Top-3.pl

KatalogOw.pl

Niestety nadal strony nie działają.

www.skynetic.pl - filmy, fotografia i wizualizacje reklamowe

piorunstudio.pl - Nowe studio fotograficzne w Łodzi

Jaki koszt dodania do całości katalogów ?

Problemy wskazane w lipcu rozwiązane ?

Nadal darmowe.

Istotne tak.

Top-3.pl

KatalogOw.pl

Niestety nadal strony nie działają.

Biała strona w tych katalogach po dodaniu firmy jest ale wpisy przechodzą baz problemu także nie pisz mi tu, że "strony nie działają".

Kiedy można się spodziewać moderacji katalogów? ;)

Raczej wszystkie są moderowane na bieżąco. W jednym tylko widzę faktycznie jakieś większe zaległości. Zaraz będzie tam moderacja.

Chyba, że nie dałeś rady zastosować się do prośby o unikalny opis... to wtedy:

- firma została usunięta

- nie dostałeś o tym powiadomienia

- nie można jej dodać ponownie

Takie zjawisko najpewniej nastąpiło jeżeli data ostatniej moderacji na stronie głównej jest po dacie kiedy dodawałeś wpis.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności