Skocz do zawartości

www.kancelarie.waw.pl nowa odsłona

kisieleq

Rekomendowane odpowiedzi

Zmieniłbym te napisy w topie. według mnie troche psują wygląd całości... Lepiej wyglądałoby gdyby chociażby ten cień troche zmniejszyć, ale to moje zdanie:) No i możnaby wyśrodkować tą kolumnę... Kod fajny, ale zastąpiłbym border obrazków stylami i dał deklaracje stricta...

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

No i możnaby wyśrodkować tą kolumnę...

Przy stronach z długimi tekstami "kolumna" musi być po lewej stronie ponieważ większość osób czyta w rozdzielczość 1024 na 768 więc wtedy mają tekst po środku a z pewnością lepiej się czyta tak niż jakby miałbyć po prawej stronie :rolleyes:) przykład rp.pl :P) Co do borderów to racja ale to już mała kosmetyka :hello:)

Na pierwszy rzut oka:

- po co ten flash? Czy jest konieczny?

- logo nie jest klikalnym odnośnikiem do strony głównej

- czemu lewa kolumna jest dłuższa od prawej? Gdy z kolei wydłuża się prawa, to lewa się nie dostosowuje...

- czy naprawdę musi być link do gazeta.pl i innych serwisów? To psuje wizerunek...

- cenniki i inne teksty tylko, jako doc, tragedia

- jest obecna ścieżka nawigacyjna, ale nie jest klikalna

Z tego co widzę, mogę wyciągnąć wniosek, że szczegółowa analiza użyteczności wykazałaby więcej problemów.

Zapraszam na blog o użyteczności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności