Skocz do zawartości

problem z domenami i serwerem

wariat123

Rekomendowane odpowiedzi

cześć

dodalem 10 domen na serwer, chciałem na nich zainstalowac WP zainstalowem WP za pomoca aplikacji na serwerze, jak się okazało zainstalowalo mi 1 wp na 1 domenie a na reszcie 9 domenach zrobilo mi przkierowanie na ten 1 WP

skasowalem ten WP teraz jest taki blad ze nie wykrywa mi plików na serwerze

co bym nie wrzucil nigdzie sie nie pojawia, kasuje domeny dodaje od nowa i nic,

co moze byc nie tak??

pierwszy raz mam tkai problem

@up ja myślę, że sam dał ciała i hosting ma to w nosie - instalował wszystko na automacie to i installer przypisywał wszystko do domeny głównej.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

sprawdzałeś na co wskazuje wp-config w tych instalkach? bo mi to wygląda jakby wszystkie były pod jedną bezę podpięte

e: chyba że skończyło się na chciałem i puściłeś jedną instalkę, wtedy zacząłbym szukać od .httacess i tam przekierowania

kiedyś lata temu to było i nie pamiętam dokładnie ale w podobnej sytuacji coś chyba ze źle skonfigurowany wildcardem było

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

w tym problem ze do wsparcia pisze, ale nie chca mi pomoc bo nei jestem klientem, bo to serwer klienta

własnie mam tak ze autoinstalatorem zrobilem 1 wp i postawił  wp na domenie xxx.pl wchodzac na domene np aaa.pl przekierowuje mnie na xxx.pl chociaz nic nie robilem,

tylko zainstalowlem 1 wp,

skasowalem teraz calego WP i zadna domena nie dziala, nie ma zadnych plikow nigdzie, skasowalem domeny dodalem od nowa i dalej to samo,

właśnie też to kiedyś robiłem, ale zapomnialem jak to robiłem, bardzo mozliwe ze to wildcardem coś było,

a hosting niby bardzo dobry od lat na rynku a nie chce mi odpowiedziec na moje pytania, musze pisac z emaila klienta, do ktorego nie mam dostepu

Jakiś szemrane akcje tu idą.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nie byłoby efektu przekir
Jak jechałeś z automatu instalację i nie zaznaczałeś na jakiej domenie ma być WP instalowany to Ci instalował wszystko pod jedno kopyto.

Raczej nie byłoby wtedy efektu przekierowania,co najwyżej kilka baz dla jednej domeny. Przynajmniej ja się nie spotkałem z taką sytuacją.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Po pierwsze to support ma rację, że Ci nie chce udzielić pomocy. Inaczej to każdy mógłby sobie pisać, że obsługuje danego klienta i coś tam chce i namieszać komuś na serwerze.

Ja kiedyś usunąłem katalog 'cgi-bin' z katalogu domeny i to wyłożyło całą stronę. Z tego co pamiętam nie pomagało już nawet usunięcie i dodanie domeny - niezbędna była interwencja supportu, więc może tak jak pisałeś skasowałeś wszystko z folderu domeny łącznie z tym katalogiem systemowym.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności