Skocz do zawartości

Słowa kluczowe dla portalu społecznościowego

Fire

Rekomendowane odpowiedzi

Witam od jakiegoś czasu prowadzę portal taki ala FB praktycznie bardzo podobny i na takiej samej zasadzie działający, problem w tym że nie wiem na jakie słowa kluczowe go pozycjonować znalazłem 2 firmy które z opinii cieszą się swoją sławą.

Przeglądałem adwords pod względem słów kluczowych które najbardziej pasowałby do mojego portalu tylko że system zaproponował mi dość dużą ilość słów kluczowych.

Ogólnie rzecz biorąc chciałbym wypozycjonować na około 10 słów kluczowych

Zanim zaczniesz szukać firmy od SEO, to zapoznaj się najpierw z czym to się je np. tu, a potem popytaj wśród znajomych czy mogą Ci kogoś polecić, może akurat z kimś współpracują. A jeśli nie to daj ogłoszenie np. tu na PiO, przejrzyj też np. Planetę SEO i poszukaj kontaktów na blogach.

Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności