Skocz do zawartości

Reakcja wyszukiwarek na 4 słowa kluczowe

BlackHat

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka,

mam taki problem i chciałem poznać wasze zdanie ponieważ nie wiem czy to jest powód do niepokoju czy tez nie...

Zacząłem pozycjonowac nową domene na 4 rózne słowa kluczowe.

Zacząłem od 301 ze starej domeny z pr4 + miejsce nr4 na 2,190,000 zapytan na jedno ze słów kluczowych.

Więc jak łatwo przypuszczać moja nowa domena po tym jak została zaindeksowana itp itd zajęła miejsce starej ale spadła na pozycję 11 - ale pnie się w góre codziennie :rolleyes:

Problem jest inny...

Czy to norma że pozycjonując tak dobrze jak poprzednią - dla mnie zadowalające wyniki, na słowo kluczowe mam miejsce powiedzmy 8/2,190,000 a na np. kolejne słowo kluczowe jestem poza top500 na 99,000 zapytan? :/

Pozdrawiam i liczę na odpowiedz

naughty.gif

eee winika z tego ze nie zrozumiales o co mi chodzi bo pewnie zaplątałem....

może prościej:

dlaczego google podpieło mnie pod dobre miejsce na frazę która występuje ponad 2,000,000 razy w Polsce, ale już nie pod frazę która jest "ledwo" 99,000 razy w Polsce.

Teraz moja kwestia: czy powinienem mieć powody do obaw? A może to naturalne bo wykorzystałem 301...

naughty.gif

Wyobraz sobie sytuacje gdzie pozycjonujesz na 2 slowa kluczowe, na jedno z nich jestes na 1 miejscu z 1.000.000 wynikow a na pozycji 100 jestem ja. Na drugie slowo kluczowe jestes na 100 a ja na 1, ja mam link do mojej strony na microsoft.com a ty?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności